Ексклюзиви
четвер, 17 жовтня 2019 22:05

Покажуть український міні-серіал про любовний трикутник

Покажуть український міні-серіал про любовний трикутник
Показали міні-серіал "Садівниця" Фото: youtube.com

Відбулася прем'єра українського чотирисерійного телефільму "Садівниця" режисера Олександра Будьоного.

Дія розгортається в провінційному містечку, де живе 23-річна Наташа. Дівчина навчається на ландшафтного дизайнера. Одного їй зустрічається красень-юрист Дмитро. Між молодими людьми спалахує бурхливий роман, але незабаром кавалер їде в столицю . Як виявилося, назавжди. Пройде п'ять років, перш ніж Наташа зможе закохатися знову в хлопця Сергія. Він був її першим замовником. А тепер замінив маленькому Кості, синові Дмитра, батька.Пара готується до весілля. Але тут на горизонті з'являється забуте кохання.

Роль Наталки виконала Ганна Васильєва.

"На перший погляд долі моєї героїні не позаздриш. У Наташі є свій рівень стресостійкості, але найголовніше те, як вона справляється з драмами в своєму житті.За сценарієм вона розривається між двома красенями, яких грають Влад Мамчур і Саша Попов. Ще до зйомок я познайомилася з Владом, він запрошував до себе на виставу. Потім обговорювали з ним, як виникли відносини між нашими персонажами. А з Сашком Поповим ми познайомилися тільки на майданчику", - каже Васильєва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У прокат вийшла мелодрама про любовний трикутник

Телеведучому і акторові Олександру Попову дісталася роль Дмитра

" У серіалі буде показаний переломний момент, коли Дмитру дарують золотий "Ролекс", і він кидається на блиск. Ось тоді він зробив свій вибір і відвернувся від Наташі. І найскладніша сцена на цьому проекті для мене тривала 17 годин. Причому проблема була не через тривалу роботу. Ми знімали квартиру Дмитра, коли він вирішується на вбивство коханої жінки. На емоційному рівні для мене це було неймовірно складно", - розповідає актор.

У серіалі також знімалися Терещенко Марк грає Костю, 6-річного сина Наташі. Ламах Євген грає Олега. Настя Чепелюк постане в ролі Альбіни, а Мішина Ксенія - в ролі Віки.

Мелодрама знята за сценарієм Олени Баландіної.

Український серіал "Кріпосна" . Серіал став хітом за кількістю переглядів, при цьому його аудиторія в сусідній країні продовжує зростати небаченими темпами.

Зараз ви читаєте новину «Покажуть український міні-серіал про любовний трикутник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі