Ексклюзиви
понеділок, 23 жовтня 2017 17:18

Покажуть нетипові знімки французьких актрис
6

26 жовтня в рамках кінофестивалю "Молодість" у київському Музеї Тараса Шевченка відкриється виставка "Актриси". Експозиція — 25 світлин британсько-французького фотографа Кейт Беррі. Це портрети зірок кінематографу, переважно французьких. Серед моделей - Катрін Деньов, Софі Марсо, Одрі Тоту, Джейн Біркін, Ельза Зілберстейн, Елена Бонем-Картер, Шарлотта Генсбур, Ізабель Юппер, Еммануель Беар, Моніка Беллуччі, Софія Коппола, Ванесса Параді.

Автор: http://ugallery.com.ua/
  Катрін Деньов, французька акторка
Катрін Деньов, французька акторка

"У портретах є глибока меланхолія, вони сповнені крихкості і загадок. Вони рятують актрис від штучності, підкреслюють їх красу. Якщо уважно вдивитися в ці фото, то помічаєш, що все на них живе: і люди, і декорації. Можна подумати, що цей простенький антураж з'явився в кадрі сам собою, але це неправда, його розробка - це довгий копітка праця. Кейт вдалося помітити в кожній актрисі її найособистіше, щось набагато глибше, ніж розтиражований в ЗМІ образ", - каже в інтерв'ю Buro 24/7 Україна куратор виставки Алін Арлеттаз.
Організатори події в Києві - Французький інститут в Україні і син Кейт Беррі - Роман Кермадек.

Автор: http://ugallery.com.ua/
  Летиція Каста, французька топ-модель і акторка
Летиція Каста, французька топ-модель і акторка

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Берлінська прима-балерина Яна Саленко показала в Києві справжній балет

Кейт Беррі – фешн-фотограф, донька англо-французької актриси і співачки Джейн Біркін та композитора Джона Барі. Працювала з такими виданнями, як Vogue, Cosmopolitan, Elle, Le Figaro Madame та знімала рекламні кампанії для Lipton, Dior і Pierre Cardin.

Автор: cultprostir.ua
  Моніка Белуччі
Моніка Белуччі

Через тривалу наркотичну залежність Кейт Бері передчасно пішла з життя, скоївши самогубство в грудні 2013 році. Їй було 46 років.

Автор: http://ugallery.com.ua/
  Шарлотта Генсбург, англо-французька акторка
Шарлотта Генсбург, англо-французька акторка

На обкладинці жовтневого номера Vogue Italia публікували фото моделі 73-річної Лорен Хаттон. Жінка потрапляє на обкладинку цього видання 26-й раз. Останній номер присвятили жінкам, яким більш як 60 років. Його назвали Timeless Issue ( "Випуск без часу" ).

Зараз ви читаєте новину «Покажуть нетипові знімки французьких актрис». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі