четвер, 19 квітня 2018 13:50

Покажуть фільм про витівки стріт-артерів

Покажуть фільм про витівки стріт-артерів
Анна Адамович зіграла фотографа з паспортного столу. Фото - detector.media

Цьогоріч у прокат вийде українська молодіжна кінострічка "Сквот32" Олександра Лідаговського.
Розповідає про талановиту молодь, яка об'єднується для реалізації сміливих творчих проектів. На перше місце ставлять почуття та загальнолюдські цінності. Головна героїня Ліза працює фотографом у паспортному центрі. Її життя змінюється, відколи вона потрапляє до товариства вуличних митців - сквотівців.
"Сквоттінг" - у картині більше, ніж заселення в старих будинках. Майже всі герої - справжні представники українського стріт-арту. Лідер сквоту Bboy Drud (Олександр Богачук) - знаний у світі танцівник брейк-денсу. MC Fame - бітбоксер, його втілив В'ячеслав Семенченко. Художницю Сандру зіграла Сандра Самбо, яка брала участь у конкурсному відборі на Євробачення 2017 у складі групи "Сальто назад".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Покажуть фільм про українських супергероїв

Головну жіночу роль втілила 24-річна Анна Адамович, яка раніше зіграла у картині "Незламна" Сергія Мокрицького та серіалі "Нюхач".
"Основна ідея фільму – пошук зв'язку між минулим і сьогоденням, показати шлях не руйнування, а перебудови і створення чогось нового. Хочемо дати відчути глядачеві: свобода - це робити те, про що мрієш, а не жити нав'язаним соціумом життям", - каже продюсер стрічки Андрій Єрмак.

Бюджет картини 12,5 млн грн.

Восени 2018-го в прокат вийде український фільм "Фокстер і Макс" режисера Анатолія Матешко. За сюжетом, 12-літній Макс втік з дому і сховався під мостом. Там знайшов балончик з нано-фарбами. Намалював ними графіті собаки. Несподівано малюнок оживає і перетворюється на собаку-наноробота з суперможливостями. Про це дізнається небезпечний злочинець, який починає за ними полювати.

Зараз ви читаєте новину «Покажуть фільм про витівки стріт-артерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі