Ексклюзиви
понеділок, 20 листопада 2017 11:27

Показали перші кадри фільму про вбивство Версаче

Показали перші кадри фільму про вбивство Версаче
Показали кадри фільму про вбивство Версаче. Фото - http://bestin.ua/

У мережу виклали перший трейлер другого сезону серіалу "Американська історія злочинів". У ньому режисер Райан Мерфі покаже свою версію вбивства знаменитого італійського дизайнера Джанні Версаче у 1997 році.

Сестру засновника будинку Versace, Донателлу, зіграла іспанська актриса Пенелопа Крус. У ролях: Едгар Рамірес (Джанні Версаче), Даррен Крісс (вбивця) і Рікі Мартін в ролі коханця Версаче.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали кадри фільму про розслідування злочину міноборони США

Джанні Версаче убили 15 липня 1997 року в Майамі-Біч, на сходах власного будинку. Йому був 51 рік. За офіційною версією - серійним убивцею Ендрю Кьюнененом, без видимого мотиву.У ЗМІ побутувала версія про причетність до вбивства італійської мафії, а деякі газети звинувачували в злочині сім'ю Версаче. Через кілька днів його вбивця, якого оточила поліція, наклав на себе руки. За деякими свідченнями, на вбивці була нижня білизну від фірми Версаче.

"Американська історія злочинів" - голлівудський телесеріал, знятий на основі реальних подій. Прем'єра відбулася у кабельній мережі FX в США 2 лютого 2016 року.

Перший сезон, під назвою "Народ проти О.Джей Сімпсона", описує історію суду над відомим футболістом, якого звинуватили у вбивстві колишньої дружини та її коханця. Сезон знятий за мотивами книги Джефрі Тобіна The Run of His Life: The People vs O. J. Simpson.

До Львова привезли унікальну колекцію оригіналів одягу Джанні Версаче. Експонуються 29 предметів. Виставка стала головною подією Lviv Fashion Week. Експонати виставки є частиною колекції бразильського скульптора Александра Стефані. Він зібрав близько 500 речей від Версаче. Купував предмети після показів або перекуповував у власників по всьому світу.

Зараз ви читаєте новину «Показали перші кадри фільму про вбивство Версаче». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі