вівторок, 12 березня 2019 10:32

Показали перший трейлер серіалу про Чорнобиль

Показали перший трейлер серіалу про Чорнобиль
Трейлер серіалу "Чорнобиль" вперше показали на каналі HBO. Фото: articles

Показали перший трейлер міні-серіалу "Чорнобиль", заснованого на реальних подіях, що відбулися в Україні у квітні 1986 року.

Його опублікували на каналі HBO, де 6 травня цього року відбудеться прем'єра самої стрічки.

Режисером драми виступив Йохан Ренк ("Ходячі мерці", "У всі тяжкі"), сценарії до всіх епізодів написав Крейг Мезін. Головні ролі зіграли Стеллан Скарсгард ("Тор", "Дівчина з татуюванням дракона"), Емілі Уотсон ("Теорія всього", "Еквілібріум"), Джаред Харріс ("Союзники", "Корона") і Джессі Баклі ("Табу", "Звір").

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали новий трейлер фільму про Толкіна

Скарсгарду дісталася роль Бориса Щербини, який очолював урядову комісію з ліквідації наслідків вибуху на Чорнобильській АЕС. Уотсон зіграла фізика-ядерника Уляну Хом'юк, якій доручили розібратися в причинах катастрофи на атомній електростанції. Харісс перевтілився у радянського вченого Валерія Легасова.

HBO випустив довгоочікуваний трейлер до фінального сезону "Гри престолів". Трейлер починається з Ар'ї, яка, ймовірно, намагається сховатися в темряві - її обличчя закривавлене і неспокійне.

Зараз ви читаєте новину «Показали перший трейлер серіалу про Чорнобиль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі