вівторок, 18 грудня 2018 21:45

Показали перші кадри фільму "Аббатство Даунтон"

Показали перші кадри фільму "Аббатство Даунтон"
За серіалом "Аббатство Даунтон" знімають серіал. Фото: zn.ua

Кінокомпанія Focus показала перший тизер повнометражного фільму "Аббатство Даунтон", що стане продовженням однойменного британського серіалу.

Стрічка продовжить історію про життя аристократичної родини Кроулі та їхніх слуг на початку ХХ ст. Мешкають у маєтку Даунтон в англійському графстві Йоркшир.

Серіал "Аббатство Даунтон" увійшов до Книги рекордів Гіннеса як телевізійне шоу, яке найбільше обговорювали кінокритики. Його називають одним із найкращих драматичних серіалів 2010-х. Має три премії "Золотий глобус".

Головні ролі у фільмі зіграє провідний склад серіалу: Мішель Докері, Меггі Сміт і Г'ю Бонневілль.

Сценарій повнометражного фільму написав автор "Абатства Даунтон" Джуліан Феллоуз. Брайан Персивал, який поставив пілотний епізод серіалу, займає режисерське крісло проекту.

Ключові сцени знімають у Гемпширі, в замку Гайклері – родовому маєтку графів Карнарвонів, в якому також знімали і серіал.

Фільм "Абатство Даунтон" вийде у прокат 20 вересня 2019 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Продовження "Справжнього детектива": показали трейлер нового сезону

Прем'єра "Абатства Даунтон" відбулася 26 вересня 2010-го на каналі ITV. Творці серіалу ретельно відтворили атмосферу Англії початку XX ст. завдяки колоритним персонажам, антуражу в кадрі та важливим темам. Проект швидко став популярним, неодноразово ставав лауреатом телевізійних премій. У цілому "Абатство Даунтон" номінувалася на "Еммі" 69 разів, що є рекордом для проекту, виробленого за межами США.

Зараз ви читаєте новину «Показали перші кадри фільму "Аббатство Даунтон"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі