понеділок, 25 лютого 2019 21:45

Показали нові кадри серіалів "Гра престолів", "Чорнобиль" і "Вартові"

Показали нові кадри серіалів "Гра престолів", "Чорнобиль" і "Вартові"
Американський канал HBO показав фрагменти своїх серіалів 2019 року. У ролику є кадри фінального сезону "Гри престолів". Фото: hbo.com

Американський канал HBO опублікував проморолик з анонсом своєї продукції у телесезоні 2019 року. У тизер ввійшли кадри фінального сезону "Гри престолів", а також нових серіалів "Чорнобиль" і "Вартові".

Прем'єра восьмого сезону фентезі-серіалу "Гра престолів" відбудеться 14 квітня. Останній сезон саги на основі циклу романів "Пісня льоду й полум'я" Джорджа Р. Р. Мартіна має шість епізодів.

Дія історичного міні-серіалу "Чорнобиль" відбувається після вибуху четвертого реактора Чорнобильської атомної електростанції 26 квітня 1986 року. Британський актор Джаред Гарріс виконує роль радянського вченого-хіміка Валерія Легасова. Був одним із керівників комісії з ліквідації наслідків катастрофи на ЧАЕС та учасників у перший період після аварії. Прибув на місце катастрофи одним з перших і провів там приблизно чотири місяці замість допустимих 2-3 тижнів. Запропонував засипати четвертий енергоблок сумішшю доломіту, бору, свинцю і глини. Після повернення до Москви почав прямо говорити про хиби конструювання ЧАЕС та її реакторів, про помилковість приховування від громадськості масштабів і загроз аварії. 1988 року у другу річницю Чорнобильської катастрофи здійснив самогубство.

Також у шоу спільного виробництва США і Великої Британії знімаються англійка Емілі Вотсон і швед Стеллан Скарсгард. "Чорнобиль" складатиметься з п'яти серій.

Фантастичний серіал "Вартові" розповідає про альтернативну реальність Сполучених Штатів Америки, де супергерої оголошені поза законом. Одну з головних ролей грає англієць Джеремі Айронс. Шоу знімають за мотивами серії коміксів "Вартові" від сценариста Алана Мура і художника Дейва Ґіббонса. Американська компанія DC Comics видала твір протягом 1986-1987 років.

Крім того, у відео каналу HBO є фрагменти таких серіалів, як фентезі "Темні початки" за трилогією книжок англійця Філіпа Пулмана і детективна драма "Велика маленька брехня" за романом австралійки Ліян Моріарті. Також показали кадри повнометражного вестерна "Дедвуд", що є продовженням однойменного серіалу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали постери другого сезону серіалу "Американські боги"

Канал HBO існує з 1972 року. Є підрозділом корпорації WarnerMedia. Випустив серіали "Клан Сопрано", "Підпільна імперія", "Рим", "Реальна кров", "Секс і місто", "Справжній детектив", "Західний світ", "Одного разу вночі".

Зараз ви читаєте новину «Показали нові кадри серіалів "Гра престолів", "Чорнобиль" і "Вартові"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі