вівторок, 27 лютого 2018 20:09

Показали кадри зі зйомок приквела "Червоний" Зази Буадзе
24

Львівський актор Микола Береза зіграв у приквелі "Червоний" студента Данила Червоного
Фото: facebook
Львівська акторка Оскана Кулакова на зйомках приквелу "Червоний" у Бережанах на Тернопільщині
Львівська акторка Оскана Кулакова на зйомках приквелу "Червоний" у Бережанах на Тернопільщині
Зйомки приквелу "Червоний" у Бережанах на Тернопільщині
Львівський актор Микола Береза зіграв у приквелі "Червоний" студента Данила Червоного

У мережі з'явились фото зі зйомок історичної драми "Червоний. Без лінії фронту" Зази Буадзе за сценарієм Андрія Кокотюхи. Зйомки почались 24 лютого в місті Бережани на Тернопільщині. Фільм є приквелом картини "Червоний, яка вийшла в український прокат у вересні 2017-го року.
"Події у "Червоний. Без лінії фронту" розгортатимуться в період з 1935 по 1945 рік на територіях, котрі зараз належать до Тернопільської та Волинської областей. Вперше покажемо життя українців у міжвоєнний період, протистояння патріотів репресіям польських, німецьких та російсько-радянських окупантів. Данило Червоний пройде шлях від студента Кременецького ліцею до командира загону Української Повстанської Армії. На цьому шляху він зустріне кохання, здобуде перемоги, зіткнеться зі зрадою та виправить власні помилки", – розповіла про фільм знімальна група.

У приквелі знімуться: Микола Береза, Даша Плахтій, Олег Стефан, Максим Панченко, Олександр Ярмола.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Це перший фільм, в якому українці перемогли, ми до цього не звикли - глядачі на прем'єрі фільму "Червоний"

Вихід картини в український прокат запланований на 2019 рік. Також на основі сценарію фільму Андрій Кокотюха створить роман "Червоний. Без лінії фронту", який побачить світ одночасно з прем`єрою фільму.

Перша стрічка про ватажка УПА Данила Червоного, у якій показують його перебування у ГУЛАГу і втечу з табору — за перші вихідні прокату зібрала 1 млн. 460 тис. грн.

Зараз ви читаєте новину «Показали кадри зі зйомок приквела "Червоний" Зази Буадзе». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі