Ексклюзиви
пʼятниця, 05 січня 2018 21:45

Показали еротичні картини українського художника
15

Фото: Алекс Пустот
Художник Олександр Павлов на відкритті виставки "Український Ерос"

4 січня у київській галереї "Білий світ" (Пушкінська, 21-а) відкрилася виставка художника Олександра Павлова "Український Ерос".
"Зобразив продукт нав'язливих потягів та прихованих спогадів, непереборне людське бажання побачити в оголеній натурі живу плоть", - каже автор.
Роботи Олександра Павлова є втіленням енергії боротьби суперечливих почуттів і відчуттів сучасноъ людини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Повітруля змінила барвисту тайстру на затертий плеєр, а справдешні гуцульські постоли на чудо-ролики" - фіналіст "Новели по-українськи"

"В них драматичний еротизм, переданий через емоційну мову тіла, і цнотлива нагота, спрага сексуальної свободи і аскетична самопожертва. Художник дає волю і страху, і сумнівам, і натхненним бажання, - всьому тому, що створює ритм нашого життя та його внутрішній вимір. Коли робили анонс виставки - фотографували частини картин, знайшла багато неоднозначних моментів у кожній роботі На перший погляд, абстракція Олександра Павлова незрозуміла, біля картин потрібно провести певний час, щоб роздивитись символи, що натякають на еротизм", - каже Тамара Янович, директор галереї "Білий світ.

Виставка до 24 січня. Вхід вільний.

У Дніпрі в Музеї українського живопису відкрили виставку тиражної графіки та кольорової літографії Сальвадора Далі.

Зараз ви читаєте новину «Показали еротичні картини українського художника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі