четвер, 28 серпня 2014 19:05

За книгою Дена Брауна "Інферно" знімуть фільм

За книгою Дена Брауна "Інферно" знімуть фільм
Кадр з фільму "Ангели і Демони"

Роман Дена Брауна "Інферно", продовження "Коду да Вінчі" та "Ангелів і демонів", екранізують в 2015 році. Зйомки почнуться в Італії в квітні, повідомляє The Independent.

Професора Ленгдона, як і в попередніх фільмах, зіграє Том Хенкс, а режисером знову виступить Рон Ховард. Дві перші екранізації виявилися успішними: 750 і 500 мільйонів доларів, відповідно, зібрала кожна з них.

Дія "Інферно" розгортається в Італії (у Флоренції і Венеції) і Туреччині (Стамбулі) усього протягом двох днів. Професор намагається знайти вірус нової чуми, захований злим генієм - біологом Бертраном Зобристом, заклопотаним перенаселенням планети. Якщо хвороба пошириться, населення Землі значно скоротиться, що, на думку науковця, приведе до чергового Відродження. Ключем до розгадки стає "Пекло" Данте і "Карта пекла" Боттічеллі, а одним з перешкод - втрата пам'яті у Ленгдона.

Кінокомпанії Sony Pictures і Imagine Entertainment намітили реліз картини на 18 грудня 2015, але дата може змінитися.

Зараз ви читаєте новину «За книгою Дена Брауна "Інферно" знімуть фільм». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі