Ексклюзиви
вівторок, 26 листопада 2019 14:31

Пісня "Океану Ельзи" стала саундтреком історичної драми "Чорний ворон"

Пісня "Океану Ельзи" стала саундтреком історичної драми "Чорний ворон"
ТСН Саундтреком до історичної драми "Чорний ворон" стане пісня "Веселі, брате, часи настали…" групи "Океан Ельзи"

Саундтреком до історичної драми "Чорний ворон", знятої за мотивами однойменного роману Василя Шкляра, стане пісня "Веселі, брате, часи настали…" групи "Океан Ельзи".

Композитором інших тем стрічки став клавішник "Океану Ельзи" Мілош Єліч. Він працював над створенням музичного оформлення "Чорного ворона" майже чотири місяці. Робота складалася з кількох етапів.

Спочатку Мілош разом з режисером Тарасом Ткаченком в студії підбирав до кожної сцени відповідний настрій за допомогою музичних інструментів. Для деяких сцен саунд-продюсер самостійно грав на гітарі, фортепіано і бас-гітарі, додаючи до сцен симуляцію гри оркестру. Далі в студію звукозапису запросили справжній оркестр музикантів, який відтворив необхідний тон загальному настрою стрічки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали тизер українського історичного серіалу

У мережі з'явився емоційний ролик на основі кадрів фільму.

Прем'єра картини відбудеться 5 грудня. "Чорний ворон" розповідає історію життя і кохання Івана на прізвисько Ворон, якому випала доля стати учасником повстанського руху часів Холодноярської республіки. Одвічне прагнення українців до волі не дає головному героєві залишатися осторонь важливих подій, які розгортаються в його селі. Саме тому він сміливо жертвує спокоєм і сімейним затишком і починає відчайдушну боротьбу за незалежність рідної землі, волю і майбутнє українців і власної сім'ї.

Головні ролі виконали Тарас Цимбалюк, Павло Москаль, Андрій Мостренко, Ксенія Данилова, Наталя Сумська, Аліна Коваленко, Олексій Тритенко та інші. Одним з головних героїв картини також став ворон Фрейд, на його рахунку вже шість повнометражних фільмів.

Зараз ви читаєте новину «Пісня "Океану Ельзи" стала саундтреком історичної драми "Чорний ворон"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі