понеділок, 06 листопада 2017 13:57

Pianoбой зіграє Девіду Лінчу музику з його фільмів

Pianoбой зіграє Девіду Лінчу музику з його фільмів
Шуров заспіває для Девіда Лінча. Фото - live.karabas.com

Український музикант Дмитро Шуров, колишній учасник "Океану Ельзи", соліст гурту Pianoбой, зіграє американському режисеру Девіду Лінчу музику з його фільмів. Шуров переробить саундреки до картин Лінча і представить їх в оркестровій версії під час візиту режисера до Києва.

"Я палкий фанат Лінча, знаю всі фільми напам'ять. А новий сезон "Твін Пікс" взагалі для мене кіношедевр і справжнє мистецтво. Забавно, але тільки у вересні дав інтерв'ю журналу Viva!, в якому ми багато говорили про Девіда Лінча і який справив вплив на мою творчість, і тут бац - він приїжджає , і мене запрошують для нього зіграти. Збіг? Не думаю! Просто в моєму житті завжди є місце магії", - розповів співак live.karabas.com

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Девід Лінч планує завершити кар'єру режисера

"Лінч для мене - еталон творчої особистості. Він надзвичайно ретельно готує всі свої проекти, відточує кожну деталь до божевілля, але потім, в момент зйомки, реалізації, вміє цілком покластися на енергетику і непередбачуваність моменту. Це робить всі його фільми настільки привабливими і живими. Хочу зробити для нього цей вечір в Києві незабутнім", - каже Шуров.
Візит Девіда Лінча до Києва запланований на 16-18 листопада. Відбудеться відкриття благодійного фонду David Lynch Foundation, який допомагає боротися людям з посттравматичним стресовим розладом.
Режисер проведе дві зустрічі. Одну в кінотеатрі з шанувальниками, а другу - в готелі Fairmont, де відбудеться гала-вечеря.


Девід Лінч - американський кінорежисер. Найвідоміші роботи - "Твін Пікс", "Малхолланд Драйв", "Шосе в нікуди". Володар премій "Золота пальмова гілка", "Золотий лев". The Guardian назвав його найвизначнішим кінорежисером нашої епохи.

Зараз ви читаєте новину «Pianoбой зіграє Девіду Лінчу музику з його фільмів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі