субота, 06 лютого 2021 09:05

Співачка зняла повнометражний фільм

Співачка зняла повнометражний фільм
Музичну драму "М՚юзік" номінували на премію "Золотий глобус" у категоріях "найкращий фільм — комедія або мюзикл" та "найкраща жіноча роль у комедії або мюзиклі". В українських кінотеатрах стрічку показуватимуть з 4 березня. Фото: twitter.com

Австралійська співачка Sia зняла мюзикл "М՚юзік". Український трейлер з'явився на YouTube.

Головна героїня Зу після чергової спроби повернутися до нормального життя і віднайти своє місце у світі, дізнається, що має стати опікункою своєї зведеної сестри М՚юзік, яка має аутизм. Зу не готова до нової ролі. Їй здається, що налагодити контакт неможливо, за сюжетом.

"Фільм досліджує дві улюблені теми Сії: пошук свого голосу та створення сім'ї. Поєднує душевну історію про силу любові і 10 пісень Сії, написані спеціально для стрічки", - йдеться в анонсі.

"М՚юзік" - режисерський дебют виконавиці та акторський дебют зірки її кліпів - американської танцівниці Медді Зіглер. Головну роль зіграла Кейт Гадсон.

Картина вийде у прокат 4 березня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прем'єри тижня: трилер про коронавірус та перспективна дівчина

З 4 лютого у прокаті йде американський детективний трилер "Дрібниці". Розповідає про поліцейських, які шукають маніяка, що тероризує місто. Головні ролі виконали оскарівські лауреати Дензел Вашинґтон, Рамі Малек і Джаред Лeто.

Зараз ви читаєте новину «Співачка зняла повнометражний фільм». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі