четвер, 30 червня 2022 15:42

Перша українська премʼєра та стрічки з Голлівуду: що вийде в кінотеатрах в липні

Перша українська премʼєра та стрічки з Голлівуду: що вийде в кінотеатрах в липні
Що нового можна буде подивитися в кінотеатрах у липні. Фото - Кіноріум

Кінотеатри в Україні продовжують відновлювати роботу після перерви через початок повномасштабного вторгнення. Запускають в прокат і премʼєри, які планували на весну чи кінець лютого.

Що нового можна буде подивитися в кінотеатрах у липні – розповідає Gazeta.ua.

"Елвіс"

Фільм "Елвіс" виходить в прокат в Україні 30 червня. Стрічка розповідає про життя і музику Елвіса Преслі крізь призму складних стосунків з його таємничим менеджером, полковником Томом Паркером. Особливе місце у фільмі також займає образ Прісцилли Преслі.

Режисер: Баз Лурман.

Серед акторів: Остін Роберт Батлер, Том Хенкс, Олівія ДеДжонг, Дакре Монтгомері та інші.

Показуватимуть фільм до 14-20 липня – залежно від мережі кінотеатрів.

"Лоран Ґарньє: Електрошок"

Документальна стрічка "Лоран Ґарньє: Електрошок" – це занурення в історію електронної музики разом із діджеєм Лораном Ґарньє. Французький музикант за майже 40-літню кар'єру побачив формування рейв-культури.

Фільм – про подорож десятиліттями музичної еволюції. Виходить у прокат в Україні також 30 червня. Стрічку можна буде подивитися, зокрема, у PlanetaKino до 4 липня.

Режисер: Габен Рівуар.

У ролях: сам Лоран Ґарньє, Карл Кокс та інші.

"Скажені сусіди. Нові історії"

Виходить у прокат продовження "Скажених весіль". Це – перша українська премʼєра в кінотеатрах від початку повномасштабного вторгнення.

"Скажені сусіди. Нові історії" – фільм із вже знайомими героями, але новими пригодами, бізнесом, роботою та сусідами.

Робота над "Скаженими сусідами" почалася влітку 2021 року. Спершу планували створювати серіал, прем'єра якого була запланована на 2 березня 2022 року. Однак плани творчої групи проєкту змінилися через вторгнення Росії.

У прокат "Скажені сусіди" виходять 7 липня.

Режисер-постановник проєкту: Олег Борщевський.

У ролях: Назар Задніпровський, Леся Самаєва, Джиммі Воха-Воха, Поліна Василина, Юрій Горбунов та інші.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У київському музеї представили "заспокійливі" скульптури українського митця

"Посіпаки: Становлення лиходія"

7 липня вийде продовження і легендарних "Посіпак". Цього разу мультфільм розповідатиме історію про те, що стало початком великої розповіді.

За сюжетом, головний герой мріє стати лиходієм, однак його, звісно, висміюють, що неабияк пригнічує Грю. Він вирішує не здаватися і викрадає у злочинців цінний медальйон. Втекти з викраденою цінністю йому допоможуть вірні друзі міньйони.

Режисером мультфільму став Кайл Балда, який працював над третьою частиною "Гидкого Я" та "Посіпаками". До нього приєднався Бред Андерсон.

У ролях: Стів Карелл, який зіграє Грю, та П'єр Коффен у ролі Міньйонів.

"Загублене місто"

Покажуть в українських кінотеатрах також пригодницьку комедію "Загублене місто".

У стрічці відома письменниця та хлопець з обкладинки її книги опиняються посеред джунглів. Книжкове турне, у яке вирушила жінка, перетворюється на сповнену пригод мандрівку.

Головні ролі зіграли Сандра Буллок, Ченнінг Татум, Бред Пітт та Деніел Редкліфф.

Режисерами виступили Адам Ні, Аарон Ні.

У кінотеатрах фільм можна буде побачити з 14 липня.

"Їжак Сонік 2"

"Їжак Сонік 2" – продовження фільму з елементами анімації "Сонік у кіно". У стрічці з'явиться новий персонаж – єхидна Наклз. На глядачів та прихильників Соніка чекає чимало пригод, цікавих поворотів сюжету та абсурдних ситуацій.

Виконавець головної ролі лиходія – Джим Керрі. Режисером став Джеф Фаулер.

У прокат в Україні стрічка вийде 21 липня.

"Найгірша людина у світі"

"Найгірша людина у світі" вийде в прокат в Україні 14 липня. Головна героїня романтичної комедії, тридцятирічна Юлія, на одній з вечірок зустрічає чарівного молодого чоловіка. У дівчини є успішний хлопець, проте її власне життя і кар'єра не реалізовані. Сподіваючись нарешті влаштувати своє життя, вона кидається у вир кохання та нових стосунків.

Фільм зняв Йоакім Трієр – режисер із Норвегії.

У ролях: Ренате Рейнстве, Андерс Даніелсен Льє, Марія Грація Ді Мео та інші.

"Тор: Любов і грім"

На кіноекранах в Україні зʼявиться також фентезійний бойовик "Тор: Любов і Грім". Це вже четвертий фільм про Тора з кіновсесвіту Marvel.

У кіно бог грому вирушає на пошуки внутрішнього спокою. Проте галактичний убивця Ґорр прагне знищити усіх небожителів та перериває пригоди Тора. Щоб подолати загрозу, бог грому звертається по допомогу до королеви Валькірії та своєї колишньої дівчини Джейн Фостер.

На українських екранах вихід стрічки запланований на 21 липня.

Режисером та сценаристом четвертого фільму про Тора став Тайка Вайтіті.

У фільмі знялися: Кріс Гемсворт, Тесса Томпсон, Наталі Портман, Крістіан Бейл, Тайка Вайтіті, Джеймі Александер та інші.

У Києві працює більшість кінотеатрів. Зокрема, мережі "Оскар", "Баттерфляй", "Мультиплекс", а також "Жовтень", "Магнат", "Сінема Сіті", та низка комунальних кінотеатрів – "Ліра", "Старт", "Флоренція" та інші.

Зараз ви читаєте новину «Перша українська премʼєра та стрічки з Голлівуду: що вийде в кінотеатрах в липні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі