Ексклюзиви
вівторок, 23 листопада 2010 12:14

Патріарх Кирило надихнув художника на комуно-фашистську Україну (ФОТО)
14

Матір - земля Галицька
Знищуєш природу - убиваєш себе (Тута була Галя)
Іісус Христос - арієць
Ніч і день, життя і смерть
Божа Матір

Галерея Незалежного Мистецтва Antin'S Collections, засновником якої є відомий актор, шоумен та продюсер Антін Мухарський, представила роботи художника Ігоря Перекліти "Убий комуно-фашиста".

Вона присвячена візитам в Україну Російського Патріарха Кирила. Автор своєрідно показує своє ставлення до цього факту.

"Головною ідеологічною парадигмою проекту Ігоря Перекліти "Комуно-фашизм" є злочинна рівноцінність двох тоталітарних режимів, чиїми жертвами в сукупності стали більше 100 мільонів людей. Плакатний виклик, відверта вживання нацистської символіки з першого погляду справляє на непідготовленого глядача неабияке емоційне враження. Відбувається своєрідна мистецька ініціація, що змушує його замислитися над змістом побаченого, розібратися в ситуації, вступити в діалог чи дискусію з автором, а значить мету досягнено – глядач лишився небайдужим", - повідомляє antins.net.

Ігор Перекліта вже декілька разів брав участь у проектах галереї та є членом творчого угруповання "Союз Вольних Художників "Воля або Смерть".

Нагадаємо, в галереї Антіна Мухарського представляли роботи художника Сергія Хохла із серії "Соціальний плакат", на яких Януковича зобразили як гопника.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Патріарх Кирило надихнув художника на комуно-фашистську Україну (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

41

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі