вівторок, 20 лютого 2018 13:09

"Від своїх слів не відмовляюся": Сеітаблаєв прокоментував участь у політичній рекламі Порошенка

"Від своїх слів не відмовляюся": Сеітаблаєв прокоментував участь у політичній рекламі Порошенка
Режисера не попередили, що відео матиме політичний характер. Фото: rbc.ua

Український режисер Ахтем Сеітаблаєв прокоментував свою участь у скандальному ролику Петра Порошенка, в якому йдеться про політичні досягнення президента.

Сеітаблаєв не знав, що відео носитиме політичний характер. Думав, що знімається для соціальної реклами, пише видання Styler.

"Звичайно, неприємно. Могли б сказати відверто і прямо, і кожен би приймав своє рішення – брати чи не брати участь. Але від жодного свого слова, яке я сказав в цьому ролику, я не відмовляюсь!" - зазначив режисер.

У відео Сеітаблаєв каже наступні слова: "Почали знімати якісні українські фільми. Наше кіно повертається на великі екрани".

Режисер додав, що знятися у ролику йому запропонував міністр культури Євген Нищук.

"До мене звернувся Євген Миколайович Нищук і запропонував взяти участь у такому соціальному ролику, який буде розповідати про досягнення нашої країни. Я з радістю зголосився. Ну, а потім вийшло, як вийшло", - каже Сеітаблаєв.

Разом з режисером у ролику знялася Анастасія Приходько, яка публічно висловила своє обурення з приводу ситуації. Співачка вимагала прибрати з відео кадри за її участю. Також повідомила, що пропозиція надійшла від міністра культури.

"Мені подзвонив Євген Нищук, який запропонував мені взяти участь у соціальному проекті. Але, як бачите, жорстко і підло моє ім'я та прізвище використали у своїх політичних іграх", - розповіла Анастасія Приходько.

"Розмова між ними дійсно була. Але щодо просто принципової згоди у зйомках умовного відеоролика.Подальша розмова велася не між співаком і міністром, а між конкретними продюсерами, які обговорювали всі робочі моменти", - прокоментували ситуацію в прес-службі Євгена Нищука.

Крім того, представники міністра запевнили, що відео вилучили з YouTube.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Жорстко і підло" - Приходько обурилася, що її використали у передвиборчій кампанії Порошенка

На своїй сторінці в Facebook співачка Анастасія Приходько виклала відео, в якому заявила, що не давала своєї згоди на участь у промо-відео на підтримку Петра Порошенка. Ролик з назвою "Йдемо вперед. Петро Порошенко" з'явився на телебаченні та в мережі. Розповідає про останні політичні досягнення глави держави.

Зараз ви читаєте новину «"Від своїх слів не відмовляюся": Сеітаблаєв прокоментував участь у політичній рекламі Порошенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі