Ексклюзиви
четвер, 08 лютого 2018 21:46

Остапу Ступці не пропонують ролей в українському кіно

Остапу Ступці не пропонують ролей в українському кіно
Остап Ступка готує виставу із сином Дмитром. Фото: ukrinform

Українському актору Остапу Ступці протягом двох останніх років не надходило пропозицій на зйомки в українських фільмах. Про це заявив син артиста Дмитро Ступка.

"У батька десь 2 роки немає роботи взагалі, - сказав Ступка-молодший в інтерв'ю для Укрінформ. - Зараз знімається в Польщі. Його поляки так полюбили, що дописали роль далі. А тут немає. Я взагалі дивуюся: народний артист України, а в нього немає ні телепередачі, а він гарний ведучий, ні зйомок у кіно чи серіалі".

Дмитро Ступка грає Симона Петлюру історичному фільмі "Крути 1918", однак був би не проти отримувати більше ролей в українських стрічках.

"У мене роботи в театрі достатньо, десь біля 5-6 вистав на місяць. Хотілося б більше роботи в кіно. Тому що театральна зарплата, яку платять раз на місяць – це одне, а реальні витрати – зовсім інше, - додає Ступка. - За останній час мене тільки Олексій Шапарев (режисер фільму "Крути 1918" - gazeta.ua) і знімав. Я не знаю, що там сталося, що на що впливає, але досить довго у мене взагалі ніякої роботи не було через ці всі події, які сталися між Україною і Росією".

Також актор додав, що разом з батьком Остапом Ступкою готує спільну виставу "Косметика ворога" за твором бельгійської письменниці Амелі Нотомб. Презентують постановку в Національній музичній академії ім. Чайковського у Києві. Також планують театральний тур містами України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ахтем Сеітаблаєв розказав, що змінив би у "Кіборгах"

У мережі з'явився офіційний тизер фільму Олексія Шапарєва "Крути 1918. Захист". Прем'єра фільму запланована до 100-річчя битви під Крутами. На екранах кінотеатрів стрічку планують показати у жовтні 2018 року.

Зараз ви читаєте новину «Остапу Ступці не пропонують ролей в українському кіно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі