четвер, 18 жовтня 2018 21:45

Особистий кухар і кімната для медитації: розкрили райдер концерту Стінга у Києві

Особистий кухар і кімната для медитації: розкрили райдер концерту Стінга у Києві
Співаки Шеггі (ліворуч) і Стінг разом виступлять в Україні. Фото: news.sky.com

14 листопада англійський співак Стінг дасть спільний концерт з ямайським реггі-виконавцем Шеггі у столичному Палаці спорту.

Разом музиканти представлять альбом "44/876" і свої кращі хіти.

Організатори концерту поділилися подробицями райдеру Стінга.

Однією з основних вимог британської зірки стала відсутність VIP-зони під сценою. Артисти хочуть бути якомога ближче до своїх глядачів.

Для того, щоб як слід підготувати майданчик до концерту, команда музикантів в складі 30 осіб прибуде до Києва за кілька днів до виступу Стінга. Все обладнання, включаючи пульти, колонки і мікрофони привезуть з Лондона.

Налаштовуватися на концерт Стінг буде за допомогою медитації. Його гримерку спеціально підготують до цього – стіни покриють темною тканиною, щоб виконавця нічого не відволікало від занурення в себе.

Шеггі і Стінг прилетять до Києва на особистому літаку в компанії персонального кухаря Тітоньки Чарлі. Вона супроводжує співака у всіх його подорожах. Свої страви Чарлі готує тільки з місцевих продуктів.

Усього під час концерту зіграють 27 треків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стінг продав шикарні апартаменти за нечувану суму

Концерт Стінга 14 листопада стане 3-м візитом співака до України. Виступав у Києві 2011-го та торік. Виступ Шеггі в Україні відбудеться вперше.

Зараз ви читаєте новину «Особистий кухар і кімната для медитації: розкрили райдер концерту Стінга у Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі