пʼятниця, 04 жовтня 2013 16:57

Орландо Блум знову начепив ельфійські вуха - нові трейлери тижня
9

Хоббіт: Пустка Смога
Хоббіт: Пустка Смога
Хоббіт: Пустка Смога
Хоббіт: Пустка Смога
Хоббіт: Пустка Смога

Gazeta.ua підібрала найсвіжіші кіноролики цього тижня.

Перший трейлер шпигунського трилера Кеннета Брани "Джек Райан: Теорія хаосу". Кріс Пайн зіграв відомого за романами американського письменника Томаса Кленсі - аналітика, співробітника ЦРУ. За сюжетом фінансовий аналітик Джек Райан переїжджає до Москви для роботи на загадкового мільярдера. Через деякий час, з вини його роботодавця, Райана будуть підозрювати у терористичній змові з метою повалити економіку США... У картині також зіграли Кіра Найтлі, Кевін Костнер і сам режисер.

Довгоочікуваний фанатами "Хоббіта" перший трейлер другої частини трилогії. У фільмі "Хоббіт: Пустка Смога" Пітера Джексона з'являються нові персонажі - Трандуїл (Лі Пейс), Бард Лучник (Люк Еванс), Тауріель (Еванджелін Ліллі). А також добре відомі за трилогією "Володар перснів" - Леголас (Орландо Блум) і Гендальф (Йен Маккеллен).

Повноцінний трейлер музичного мультфільму "Ріо 2" показує нові пригоди кмітливих американських папуг, що підкорюють амазонські хащі. У другій частині дія відбувається здебільшого не в самому Ріо, а в Амазонії, де головна героїня Перлинка (в оригіналі її озвучує Енн Хетвей) зустрічає свого давно втраченого батька.

 

Зараз ви читаєте новину «Орландо Блум знову начепив ельфійські вуха - нові трейлери тижня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі