Ексклюзиви
четвер, 23 червня 2016 15:30

Олег Скрипка їде на Донбас

Олег Скрипка їде на Донбас

Олег Скрипка та гурт "Воплі Відоплясова" виступлять поблизу населених пунктів Селидове, Мар'їнка і Костянтинівка на Донеччині. Про це повідомляє прес-центр АТО на сторінці у Facebook.

"З 23 по 25 червня у зоні проведення антитерористичної операції відбудеться концертний тур Олега Скрипки та гурту "Воплі Відоплясова" для військовослужбовців:

23 червня поблизу Селідового, початок о 17:00;

24 червня поблизу Мар'їнки, початок о 17:00;

25 червня поблизу Костянтинівки, початок о 15:00", - йдться у повідомленні.

"Я давно говорив і продовжую наполягати, що країні необхідний масштабний культурний проект, який об'єднав би волонтерів, музикантів, артистів. Усіх, хто допомагає армії, країні. З початком війни наші артисти зайнялися волонтерською діяльністю. Не тільки їдуть до військових з концертами, а й привозять усе необхідне", - каже Скрипка.

Фронтмен гурту "Воплі Відоплясова" неодноразово допомагав українським військовим. Раніше виставляв на продаж власний автомобіль за 310 тис. грн, щоб купити спецавто для медиків 25-ї бригади десантників з Дніпра.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Чиновники з дачами й Mercedes розповідають, що порушувати закони не можна. Як у них язик не відсохне?" - Вакарчук

Зараз ви читаєте новину «Олег Скрипка їде на Донбас». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі