четвер, 04 грудня 2014 12:02

"Окуповані мистецтвом" - У Харкові відкриється масштабна виставка
9

Фото: svoboda.te.ua

5 грудня в Харківському "ЕрмиловЦентрі" відкриється великий виставковий проект, який започаткував куратор і художник Володимир Гуліч. Про це повідомляє Cultprostir.

Перша виставка відбулася в травні на Західній Україні в Тернополі. Наступний етап прведуть у Харкові. Учасниками виставки стали художники з різних міст України, а також з Москви: Нікіта Алєксєєв (Москва), Жанна Кадирова (Київ), Денис Рубан (Київ), Станіслав Стрілець (Київ), Настя Лойко (Крим), Олексій Маркітан (Миколаїв), Віктор Покиданець (Миколаїв), Дмитро Дульфан (Одеса), Олексій Чіпігін (Одеса), Стас Жалобнюк (Одеса), Ірина Ільїнська (Харків), Ігор Ільїнський (Харків), Сергій Солонський (Харків), Володимир Яковець (Черкаси), Андрій Стегура (Ужгород), Марсель Онисько (Ужгород), Роберт Саллер (Ужгород), Руслан Тремба (Ужгород) та ін.

Виставковий проект "Окуповані мистецтвом" - стане прикладом кросс-культури, взаємодії багатьох людей: митців, кураторів, менеджерів заради досягнення міжкультурної синергії через різноманіття мистецьких поглядів.

Учасники проекту впевнені, що розвинений соціум, де бачить себе в майбутньому Україна, рухається у напрямку пошуку спільних міжкультурних цінностей, нової системи взаємодії для різнорідних суспільств.

Зараз ви читаєте новину «"Окуповані мистецтвом" - У Харкові відкриється масштабна виставка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі