вівторок, 04 липня 2017 16:51

"Океан Ельзи" за останні два роки дав 35 концертів у Росії - "Первый канал"

"Океан Ельзи" за останні два роки дав 35 концертів у Росії - "Первый канал"
Російський канал нарахував 35 виступів гурту ОЕ в РФ Фото: Facebook

Російський "Первый канал" сьогодні під час прямого ефіру взявся рахувати кількість концертів українських виконавців на території РФ. Перше місце у рейтингу посів гурт "Океан Ельзи".

Протягом 2016-2017 років у гурту, за підрахунками російського телеканалу, було 35 концертів. Про це повідомив користувач Василь Конов на своїй сторінці у Twitter.

Лідер ОЕ Святослав Вакарчук зі свого боку відреагував на цю інформацію і відповів Конову: "Востаннє "Океан Ельзи" виступав у Росії в грудні 2013 року".

Слова музиканта підтвердила й PR-менеджер "океанів" Вікторія Хоменко.

"Медіа-шизофренія на марші. Країну вгадайте самі. Останні концерти "Океану Ельзи" в Росії були 4 роки тому, у 2013-му", - написала вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На пісню "Океану Ельзи" зробили інструментальний кавер

Крім ОЕ у списку гастролерів також опинилися гурт "Грибы", у якого нарахували 20 концертів. 11 концертів мав Макс Барських та 5 - та Світлана Лобода.

18 червня 2016-го на НСК "Олімпійський" у Києві "Океан Ельзи" в межах свого світового турне презентував 9-й студійний альбом "Без меж". Концерт гурту побив рекорд – його відвідали щонайменше 85 тис. осіб. Ціна квитків стартувала від 500 грн. У VIP-ложу та сектори від 1000 грн.

Зараз ви читаєте новину «"Океан Ельзи" за останні два роки дав 35 концертів у Росії - "Первый канал"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі