середа, 09 січня 2019 18:47

Оголосили акторів приквелу "Гри престолів"

Оголосили акторів приквелу "Гри престолів"
Канал HBO назвав акторів, які зніматимуться у приквелі популярного фентезійного телесеріалу "Гра престолів". Ілюстративне ФОТО: HBO

Американський телеканал HBO оголосив акторський склад приквелу фентезійного серіалу "Гра престолів".

Зокрема, там зіграють Наомі Акі ("Доктор Хто"), Джеймі Кемпбелл Бауер ("Свіні Тод"), Тобі Регбо ("Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда"), Іванно Джеремайя ("Чорне дзеркало"), Джорджі Генлі ("Хроніки Нарнії"). Про це йдеться на сайті каналу.

Як раніше повідомляло видання Deadline, одну з головних чоловічих ролей зіграє британський актор Джош Вайтхаус (відомий за серіалом "Полдарк"). Одна з жіночих ролей дістанеться актриса Наомі Воттс (фільм "Вбити президента. Замах на Річарда Ніксона").

Приквел називатиметься "Довга ніч". Сюжет розгортатиметься за тисячі років до подій "Гри престолів". Ітиметься про занепад золотої ери цього кіновсесвіту. Пілотну серію зніматиме британська телережисерка С.-Дж. Кларксон (працювала над епізодами "Декстер" та "Доктор Хаус").

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З'явився тизер завершального сезону "Гри престолів"

Серіал "Гра престолів" знятий на основі циклу романів "Пісня льоду і полум'я" американського письменника Джорджа Мартіна. Останній 8-ий сезон вийде у квітні 2019-го. На нього витратили близько 90 млн доларів.

Зараз ви читаєте новину «Оголосили акторів приквелу "Гри престолів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі