понеділок, 08 серпня 2011 11:08

Одрі Тоту не хоче більше зніматися в кіно

Одрі Тоту не хоче більше зніматися в кіно

Французька актриса Одрі Тоту, яка прославилася на весь світ після фільму "Амелі", зізналася в інтерв'ю британській газеті Daily Telegraph, опублікованому в понеділок, що збирається закінчувати свою кар'єру в кіно.

Амелі була найуспішнішою героїнею французького кіно: фільм за участю Тоту, знятий менш ніж за 11 мільйонів доларів, зібрав по всьому світу майже 175 мільйонів доларів. Невдовзі актрису запросили в Голлівуд - вона знялася з Томом Хенксом в "Коді да Вінчі". Після екранізації книги Дена Брауна вона уникала великомасштабних проектів і вважала за краще мати справу з французькими кінематографістами - зокрема, зіграла Габріель Шанель в "Коко до Шанель" і стала обличчям парфуму Chanel № 5. Її останньою роллю стала перукарка в комедії П'єра Сальвадорі "Комплексний догляд".

"Я не дуже прив'язана до цієї кар'єрі. У мене є кілька варіантів плану Б: я хочу займатися мореплавством; мені подобається малювати, я б багато чому хотіла навчитися, але часу не вистачає. В тому-то й річ. Саме тому я збираюся найближчим час зав'язати з акторством", - сказала Тоту.

Вона пояснила, що великі голлівудські кіноепопеї дають занадто велику владу.

"А мені влада не потрібна - я віддаю перевагу свободі. Розумію, що ніхто не розуміє мене, але я не готова стати кимось, ким я насправді не є", - зізналася актриса, яка завжди розповідає, що потрапила в кіно випадково, однак у різних інтерв'ю згадує різні дати свого народження - то 1974-й, то 1976-й.

Зараз ви читаєте новину «Одрі Тоту не хоче більше зніматися в кіно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі