Ексклюзиви
вівторок, 30 серпня 2016 10:50

Одесити пікетували "Москву"

Одесити пікетували "Москву"

Представники громадської організації "Всеукраїнський спротив" пікетували одеський кінотеатр "Москва", розташований у парку ім. Горького.

Про це повідомляє 048.ua.

Активісти виступили проти того, що в цьому кінотеатрі демонструють фільми російською мовою. Патріоти вважають це неприпустимим.

Раніше медіамагнат і власник мережі кінотеатрів Артем Вознюк заявляв, що російська мова йому ближче. Один із його кінотеатрів має назву "Москва". Змінити її відмовляється.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Міністр культури зіграє роль любителя рому

"Що за ідіотизм? Що значить українське майбутнє? Що за хе..ня ? Я живу в рідному місті, мої батьки, дідусі та бабусі говорять і говорили російською. Це моє місто!", - написав Вознюк на своїй сторінці в Facebook 2012-го.

Понад сто учасників акції повідомили про майбутні протести біля всіх кінотеатрів цієї мережі, якщо їх заклики не почують.

Нагадаємо, українців закликали виявити громадянську позицію й відмовитися від перегляду у кінотеатрах фільму "Примарний гонщик: дух помсти", озвученого російською мовою.

Зараз ви читаєте новину «Одесити пікетували "Москву"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі