середа, 07 червня 2017 21:45

Оголена жінка з відрізаною головою - що показують на виставці у Києві
6

Фото: dvnshu.com

З 8 по 28 червня в столичному Будинку Художника пройде "Трієнале скульптури".

На ньому будуть представлені роботи майже ста художників з усієї України. Експозицію складають біля двохсот скульптурних творів, від мініатюрних медалей та плакеток до монументальних пластичних образів.

Одна з робіт - оголена жінка з відрізаною головою чоловіка в руках - називається "Безглузде самогубство". Її створив скульптор Костянтин Синицький. Скульптура "Босоніж по планеті" Ганни Кисельової зображує дівчинку в зеленій спідниці, яка несе взуття.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У "Межигір'ї" з'явився Почекун

На експозиції будуть роботи Аліси Забой, Ігоря Гречаника, Василя Татарського, Василя Корчового, Єгора Зігури, Назара Білика, Наталії Дерегус, Олексія Золотарьова, Миколи Перепелиці, Костянтина Синицького, Володимира Філатова та багатьох інших.

Трієнале проводиться раз на три роки і збирає кращі твори вітчизняних скульпторів за цей період. Організатори зазначають, що в цьому році художній рівень виставки помітно вище попередніх.

Адреса: Львівська площа 1-5. Вхід вільний.

У новій роботі американського художника Джеффа Кунса побачили плагіат статуетки українського скульптора-фарфориста Оксани Жнікруп.

Зараз ви читаєте новину «Оголена жінка з відрізаною головою - що показують на виставці у Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі