Ексклюзиви
неділя, 06 грудня 2020 00:45

Обама дозволив реперу зіграти його в кіно

Обама дозволив реперу зіграти його в кіно
Канадський репер Дрейк з 2010-го розповідає різним ЗМІ, що хоче зіграти колишнього президента США Барака Обаму. Вчиться копіювати його голос. Фото: Instagram

44-й президент США Барак Обама дозволив реперу Дрейку зіграти його в кіно.

"Я скажу так. Здається, Дрейк може робити все, що захоче, - каже Обама в інтерв'ю Complex. - Маю на увазі, що він дуже талановитий бро. Отже, якщо прийде час, і він буде готовий, нехай робить це. Він має дещо більше, ніж мій дозвіл. Він має дозвіл всієї моєї сім'ї. Упевнений, що обидві мої доньки чудово поставляться до фільму".

Дрейк висловлював бажання зіграти президента ще 2010-го. Казав в інтерв'ю Paper:

"Сподіваюся, хтось скоро зніме фільм про життя Обами, тому що я міг би його зіграти. Дивлюсь кожен його виступ. Щоразу, коли бачу його по телевізору, ніколи не перемикаю. Слухаю, як змінюється його голос та інтонації. Думаю, для ролі легко навчусь говорити, як він".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Обама, Буш та Клінтон готові вакцинуватися від Covid-19 на камеру

Раніше Обаму втілював британець Кінгслі Бен-Адір для політичної драми "Правило Комі". Розповідає про вибори 2016-го, коли переміг Дональд Трамп. Молодого Обаму зіграли Паркер Сойєрс у ромкомі Southside With You та Девон Террелл у "Баррі".

Книжка Барака Обами про його шлях у політиці "Земля обітована" за першу добу продажів розійшлася рекордним тиражем.

Зараз ви читаєте новину «Обама дозволив реперу зіграти його в кіно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі