четвер, 12 лютого 2015 12:32

Новий сезон "Карткового будиночка" до прем'єри злили в інтернет

Новий сезон "Карткового будиночка" до прем'єри злили в інтернет
Новий персонаж схожий на Путіна

Третій сезон серіалу "Картковий будиночок", прем'єра якого призначена на 27 лютого, майже в повному обсязі просочився в інтернет, повідомляє Variety. Десять епізодів з 13 з'явилися на відеосервісі Netflix, який займається виробництвом серіалу. Представники компанії в Twitter назвали подію "витоком".

Variety уточнює, що сезон потрапив в мережу через технічну помилку. Через деякий час всі серії видалили, але користувачі, які не оновлювали веб-сторінку сервісу, все ще можуть їх переглянути. Деякі сайти, наприклад, The Verge, встигли розмістити короткі спойлери по кожному епізоду. Тим не менш, реліз сезону поки не скасовувався і не переносився.

11 січня Netflix опублікував на YouTube офіційний трейлер "Карткового  будиночку, в якому кілька разів з'являється персонаж, схожий на Володимира Путіна.

"Картковий будиночок" - американський телесеріал 2013 року в жанрі політичної драми. Він є рімейком однойменного серіалу BBC за романом Майкла Доббса. Прем'єра пройшла на відеосервісі Netflix 1 лютого 2013-го. У головній ролі - Кевін Спейсі. Його персонаж - вигаданий американський політичний діяч Френк Андервуд, який з допомогою інтриг і вбивств проходить шлях від конгресмена до президента США.

Зараз ви читаєте новину «Новий сезон "Карткового будиночка" до прем'єри злили в інтернет». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі