Ексклюзиви
вівторок, 30 січня 2018 15:38

Норвезькі вчені розробляють технологію зменшення людей

Норвезькі вчені розробляють технологію зменшення людей
В український прокат виходить фантастична антиутопія "Зменшення" Фото: YouTube

1 лютого в український прокат виходить фантастична антиутопія Олександра Пейна "Зменшення".

Стрічка відкривала торішній Венеціанський кінофестиваль. У головних ролях - Метт Деймон і Крістен Уіг.

"У цьому фільмі відбивається наше суспільство - з його стратифікацією, економічними поділами і явищами, домінуючими в житті мого покоління. Із середнім класом, який раптово втратив відчуття безпеки, заблукав у важливих колись цінностях. Але все ще зберігає в серці старе уявлення про щастя і американську мрію. Його втілення в "Зменшенні" - мініатюрний Leisureland, безтурботний оазис з великими маєтками, кондитерською випічкою, "як у мами" і критим гірськолижним центром. Але в той же час завдяки сатирі в фільмі немає моралізму. Це погляд на катастрофу з оптимізмом", - каже Мет Деймон для видання Gazeta Wyborcza.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Цицька, губи качечкою, недоречне чоловіче декольте" - у мережі розкритикували постер нового фільму

"Зменшення" - фантастична історія про несподіване вирішення проблеми перенаселення планети: норвезькі вчені розробляють технологію зменшення людей, завдяки якій через 200 років весь світ можна зробити мініатюрним. До того ж міні-життя пропонує масу фінансових вигод, так що простий хлопець Пол і його дружина Одрі, недовго думаючи, вирішують залишити своє сумне існування в Омасі і пройти процедуру зменшення. Це рішення призведе до дивовижних наслідків.

Проект фільму "Ти - Космос" режисера Павла Острікова представили на французькому кіноринку Les Arcs Coproduction Villages.

Зараз ви читаєте новину «Норвезькі вчені розробляють технологію зменшення людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі