пʼятниця, 12 червня 2015 17:06

"Ніщо не триває більше, ніж два епізоди" - продюсер "Сімпсонів" про розлучення Гомера та Мардж

"Ніщо не триває більше, ніж два епізоди" - продюсер "Сімпсонів" про розлучення Гомера та Мардж
Фото: /twitter.com/TheSimpsons

Гомер і Мардж, головні герої мультиплікаційного серіалу "Сімпсони", не будуть розлучатися. Як розповів виконавчий продюсер проекту Ел Джин газеті The New York Post, йдеться лише про тимчасове розставання пари.

За словами Джина, раніше на цьому тижні його слова про розлучення Гомера і Мардж були неправильно зрозумілі. "Моя порада всім - пам'ятайте, що у нас ніщо не триває більше ніж один-два епізоди", — зазначив продюсер, додавши, що "з якоїсь причини, люди подумали, що [розставання Гомера з Мардж] буде назавжди".

Джин також уточнив, що йдеться саме про розлучення не йшла.

Про розрив головних персонажів у новому 27-му сезоні телепроекту Джин розповів в інтерв'ю журналу Variety. Він пояснив, що приводом для припинення стосунків стане нарколепсія Гомера. Продюсер також додав, що Гомер закохається у фармацевта, яку озвучить актриса Ліна Данем ("Дівчата").

Після цього в офіційному Twitter мультсеріалу з'явилося зображення Барта Сімпсона, який на шкільній дошці кілька раз написав, що його батьки не розходяться.

Новий сезон серіалу стартує восени 2015 року.

"Сімпсони" вперше вийшли 17 грудня 1989 року і до цього часу вважаються одним з найбільш популярних та найбільш тривалих комедійних проектів в історії телебачення. Характерною рисою "Сімпсонів" є політичні і соціальні жарти, а також пародії на американську життя та етнографічні та релігійні особливості інших країн. За історію існування серіал отримав більше 30 премій "Еммі" і безліч інших телевізійних нагород.

Зараз ви читаєте новину «"Ніщо не триває більше, ніж два епізоди" - продюсер "Сімпсонів" про розлучення Гомера та Мардж». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі