пʼятниця, 11 травня 2018 17:46

"Обурення перетворив на долари" - продюсер прокоментував скандал довкола Козловського

"Обурення перетворив на долари" - продюсер прокоментував скандал довкола Козловського
Козловський став агентом впливу, вважає продюсер Олександр Ягольник. Фото: 5.ua

Український продюсер та композитор Олександр Ягольник вважає, що співак Віталій Козловський усвідомлював ризики виступу у Москві на День Перемоги, а за падіння своєї репутації попросив відповідний гонорар. Таку думку він висловив у коментарі для gazeta.ua.

"Те, що вчинив Козловський, це ганебно. Усі виконавці, які виступають на території країни-агресора, знають, що наражають себе на гнів українського суспільства. Козловський каже, що 4 роки не виступав у Росії. Припускаю, що таким чином намагався дорожче продати себе. Розумів, що після такого не зможе відновити репутацію. За обурення і негативне ставлення до себе отримав велику суму в доларах", - каже Ягольник.

При цьому Росія зацікавлена переманювати українських артистів до себе, вважає продюсер.

"Росія веде проти нас гібридну війну і використовує шоу-бізнес по повній програмі. Артисти — це лідери думок, на яких орієнтуються їхні прихильники, - розповідає Ягольник. - Практично всі зірки, які виступали у Москві, так чи інакше поширювали антиукраїнські ідеї. Іван Дорн дав скандальне інтерв'ю відеоблогеру Дудю, Лобода теж не приховувала свого ставлення до того, що у нас відбувається. Гібридна війна зробила зірок шоу-бізнесу агентами впливу. Це відкриває для російської пропаганди додатковий канал, щоб просувати свої гасла "мы же братья, мы же один народ".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Один народний артист в окопі з бійцями, а інший - на сцені Кремля" - Приходько закликала до ревізії регалій

9 травня Віталій Козловський виступив у Москві на концерті до Дня Перемоги. На офіційному сайті інформації про гастролі у Росії не вказав. Про виступ стало відомо з фотографій та відео, які почали викладати користувачі мережі. 11 травня співак підтвердив інформацію і заявив, що не боїться цькування. Нагадав, що за останні 4 роки жодного разу не виступав в Росії і вважав це недопустимим "зі зрозумілих на те причин". Однак цього разу вирішив виступити, щоб "вшанувати ветеранів".

Зараз ви читаєте новину «"Обурення перетворив на долари" - продюсер прокоментував скандал довкола Козловського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі