четвер, 20 червня 2019 15:30

Не Монатіком єдиним: хто з українських артистів може зібрати "Олімпійський"

Не Монатіком єдиним: хто з українських артистів може зібрати "Олімпійський"
Досі стадіон "Олімпійський" збирали тільки два представники вітчизняного шоубізнесу Фото: censor.net.ua

Засновник концертної агенції H2D Сергій Малецький розповів Gazeta.ua, хто з українських артистів має потенціал зібрати київський стадіон "Олімпійський".

Арена має статус стадіону категорії "еліт" і 70 050 розділених на 80 секторів місць. Досі його збирали тільки 2 представники вітчизняного шоу-бізнесу. Рок-гурт "Океан Ельзи" 2014 року та 2016-го і співак Монатік цьогоріч.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як пройшов концерт Монатіка в Києві - яскраві відео

"Багато шансів у Винника. Не варто забувати, що Дзідзьо вже збирав стадіон у Львові. Як показує тенденція, поп-артисти поки що найзатребуваніші в Україні. З цього я поставив би на Вєрку Сердючку. Щоб досягнути такого успіху, потрібна сильна й надійна команда, якісний продукт і працьовитість", - сказав експерт.

Сергій Малецький поділиться досвідом організації концертів за кордоном і в Україні на Music Conference Ukraine. Пройде в рамках фестивалю Atlas Weekend.

Atlas Weekend пройде з 9 по 14 липня на ВДНГ. Серед артистів, які виступатимуть на фестивалі в цьому році, вже заявлені Тому Уокер, Майкл Ківанука, легендарний Drum&Bass проект Noisia, американці Our Last Night і український гурт The Hardkiss з фестивальної презентацією альбому "Залізна ластівка".

Із 12 по 14 липня 2019 року в Києві відбудеться Music Conference Ukraine.

Зараз ви читаєте новину «Не Монатіком єдиним: хто з українських артистів може зібрати "Олімпійський"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі