понеділок, 13 березня 2017 13:54

"Не дай Бог, якщо скривдять інваліда" - Кобзон про участь Росії у Євробаченні-2017

"Не дай Бог, якщо скривдять інваліда" - Кобзон про участь Росії у Євробаченні-2017
Кобзон проти участі Росії в конкурсі Євробачення-2017 Фото: podrobnosti.ua

Народний артист Росії Йосип Кобзон виступив проти участі російської співачки Юлії Самойлової у міжнародному пісенному конкурсі Євробачення-2017. Про це повідомляє "РИА Новости".

"Добре, що Юлія подолала себе, психологічно подолала свою хворобу і співає. Вона розумниця, але брати участь у цьому комерційно-політичному шоу я б їй не рекомендував. Я проти того, щоб наші виконавці брали участь у цьому конкурсі. Це неправильно", - сказав Кобзон.

"Не дай Бог, якщо скривдять інваліда, - це буде кричуще неподобство. Мене це хвилює, я категорично проти нашої участі", - зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Букмекери назвали ймовірного переможця Євробачення-2017

Продюсер Самойлової Євген Фрідлянд вважає, що вибір конкурсанта від Росії на Євробачення правильний.

"Думаю, це грамотне рішення, несподівано правильне. Юля крута, смілива, уперта, красива, справжня. Цього достатньо для перемоги", - сказав Фрідлянд.

Росія відправить на співочий конкурс Євробачення-2017 до Києва 27-річну співачку Юлію Самойлову. Вона виконає композицію Flame Is Burning. Виконавиця відома тим, що відкривала Паралімпійські ігри-2014. Дівчина з дитинства має першу групу інвалідності після невдалого щеплення від поліомієліту і пересувається в інвалідному візку.

Юлію Самойлову перевірить Служба безпеки України. З'явилася інформація, що співачка відвідувала окупований півострів Крим.

Зараз ви читаєте новину «"Не дай Бог, якщо скривдять інваліда" - Кобзон про участь Росії у Євробаченні-2017». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі