середа, 28 березня 2007 17:15

Названі 10 найеротичніших сцен світового кіно (ФОТО)
10

Сайт JoBlo.com, один з найвідоміших новинних сайтів про кіно, опублікував список 10 кращих еротичних сцен світового кіно на думку його читачів. Всього проголосували близько 5 тисяч респондентів.
Кращою еротичною сценою продовжує залишатися допит героїні Шерон Стоун з тріллера "Основний інстинкт" Пола Верхувена. На жаль, в 2006 році була зроблена спроба повторити успіх того фільму. Картиною "Основний інстинкт 2" залишилися незадоволені навіть прихильники Шерон Стоун.
На другому місці блокбастер Сема Мендеса "Краса по-американськи" (1999), з Міною Суварі, одягненою у пелюстки троянд.
На третьому місці Сельма Хайек і нова картина "Запитай у пилу" (2006).
На четвертій позиції картина "Емануель" з Сільвією Крістель.
На п"ятому місці досить несподівано опинилася комедія "Приватні уроки" (1981) з тією ж Сільвією Крістель. Респонденти відзначили сцену, де няня спокушає свого підопічного.
На шостому місці Елізабет Шу і ще одна комедія "Коктейль" (1988) – одна з ранніх робіт Тома Круза, який ще не став суперзіркою.
На 7-ій позиції опинився зовсім не еротичний бойовик "Обитель зла" (2002) Пола Андерсона. Американці вважають, що героїня Міли Йововіч дуже еротично винищує монстрів. Сцена в лабораторії, не дивлячись на голу головну героїню, навряд чи увійде до історії еротичного кіно.
Восьмий рядок посіла картина Кевіна Сміта "Тусовщики з супермаркету" (1995) з героїнею Джої Адамс, яка переодягається.
І вже зовсім несподівано на дев"ятому місці опинився містичний трилер Алана Паркера "Серце Ангела" (1987). Еротичною визнана сцена із жрицею вуду у виконанні Лізи Боне.
І замикає десятку вампірша у виконанні Сюзан Сарандон з фільму жахів Тони Скотта "Голод" (1983). Визнані еротичними сцени лесбійського сексу з героїнею Катрін Денев.
Зараз ви читаєте новину «Названі 10 найеротичніших сцен світового кіно (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі