четвер, 17 серпня 2017 08:19

Назвали найбільш високооплачувану актрису року за версією Forbes

Назвали найбільш високооплачувану актрису року за версією Forbes
Емма Стоун визнана найбільш високооплачуваною актрисою в світі Фото: baskino

Американська актриса, що отримала премію "Оскар" за роль у фільмі "Ла-ла ленд" Емма Стоун, стала самою високооплачуваною актрисою в світі в 2017 році за версією американського журналу Forbes. Вона заробила за 12-місячний обліковий період $26 млн.

Друге місце зайняла 48-річна Дженніфер Еністон з річним заробітком у розмірі $25,5 млн. Журнал вказує, що основний її заробіток — від рекламних кампаній. Також частину доходів склав прибуток від продажу косметичній компанії Living Proof, де в Еністон була доля.

Американка Дженніфер Лоуренс за минулий рік опустилася в списку з першого на третє місце, заробивши $24 млн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шерон Стоун показала, як отримала роль у "Основному інстинкті"

Мелісса Маккарті змінила другу на четвертую позицію з $18 млн.

У першу п'ятірку увійшла також уроженка Чернівців Міла Куніс. Її річний дохід — $15,5 млн. Своїм попаданням в список Forbes Міла зобов'язана успіху комедії "Дуже погані мамусі". Цього року вийде друга частина цього фільму.

Раніше, журнал Forbes опублікував рейтинг самих високооплачуваних письменників, перше місце в якому зайняла автор розповідей про Гаррі Поттера - Джоан Роулінг.

Зараз ви читаєте новину «Назвали найбільш високооплачувану актрису року за версією Forbes». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі