четвер, 28 березня 2019 21:45

Назвали найуспішнішу книгу мемуарів

Автор: hollywoodreporter.com
  Мемуари Мішель Обами видали в США в листопаді минулого року. На сьогодні продали 10 млн копій книжки
Мемуари Мішель Обами видали в США в листопаді минулого року. На сьогодні продали 10 млн копій книжки

Автобіографія "Становлення" американської юристки Мішель Обами, дружини 44-го президента США Барака Обами, може стати найуспішнішою книжкою мемуарів в історії. Про це повідомляє портал Bloomberg. Видання перебуває у списку бестселерів The New York Times 19 тижнів поспіль. Кількість проданих копій становить 10 млн.

У книжці "Становлення" Мішель Обама розповідає про особисте життя та як воно змінилося під час президентства її чоловіка. Автобіографія розділена на три частини. У першій авторка пише про життя в Чикаго. Зокрема, порушує питання державної освіти та соціальних класів. У другій частині розповідає історію стосунків із майбутнім президентом Бараком Обамою. У третій частині пише про своє з чоловіком життя як публічних осіб - який спадок вони залишили після себе та чого їй вдалося досягти на "посаді" першої леді. Особливу увагу у своїх спогадах Мішель Обама приділяє проблемам расизму.

"Становлення" збільшило прибуток німецької компанії Bertelsmann, яка володіє американським видавництвом Penguin Random House, до їхніх найвищих із 2007 року показників.

"Книжка продовжує чудово продаватися і може стати сучасною класикою, яка щороку забезпечує безперервний прибуток, - каже головний виконавчий директор Penguin Random House Маркус Доле. - Сподіваюся, ми видамо мемуари Барака Обами до кінця цього року, і вони будуть продаватися так само добре".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У США видали збірку української поезії про Нью-Йорк

Реліз "Становлення" відбувся в листопаді минулого року. У США за 15 днів автобіографія Мішель Обами стала найбільш продаваною книжкою 2018-го.

Зараз ви читаєте новину «Назвали найуспішнішу книгу мемуарів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі