Ексклюзиви
субота, 09 грудня 2017 21:45

Назвали найнудніші фільми всіх часів

Назвали найнудніші фільми всіх часів
У списку найнудніших фільмів опинилися стрічки відомих режисерів. Кадр з фільму "Космічна одіссея 2001 року"

Кінокритики та глядачі склали рейтинг найбільш нудних фільмів в історії кіно. В опитуванні взяли участь 2 тис респондентів, повідомляє NME.

Першу сходинку антипараду посіла мелодрама "П'ятдесят відтінків сірого". 34% опитуваних назвали стрічку найбільш нудною.

До трійки лідерів увійшли також малобюджетний горрор "Відьма з Блер: Курсова з того світу" (29% голосів) і "Зоряні війни: Епізод I - Прихована загроза" (26%).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Створили сайт, де є фільми з українською озвучкою та дубляжем

Серед найбільш нудних фільмів опинилися тажож гей-вестерн "Горбата гора", бойовик "Трансформери" 2007 року, постапокаліптична стрічка "Листоноша" з Кевіном Костнером, оскароносна франко-бельгійська трагікомедія "Артист", пригодницька мелодрама "Австралія", фантастичний фільм "Ванільне небо" з Томом Крузом і Пенелопою Крус, "Сім років в Тибеті" з Бредом Піттом.

Також глядачі включили до антирейтингу фільми "Бетмен і Робін", "Космічна одіссея 2001 року" Стенлі Кубрика, "Матриця: Революція" Вачовські, "Шоу-дівчата" Верховена, "Далеко-далеко" з Кідман і Крузом, "Дерево життя" Терренса Маліка, "Ной" Аронофські, "Знайомтеся, Джо Блек" з Піттом і Хопкінсом, "Лінкольн" Спілберга і "Клеопатру" 1963 року з Елізабет Тейлор.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали найгірші фільми року за версією Rolling Stone

Британське видання The Independentназвало найкращий різдвяний фільм. Ним стала трагікомедія "Квартира"американського режисера Біллі Вайлдера. Чорно-білу стрічку зняли 1960 року.

Зараз ви читаєте новину «Назвали найнудніші фільми всіх часів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі