Ексклюзиви
понеділок, 22 січня 2018 10:35

Назвали акторів, які претендують на антипремію "Золота малина"

Назвали акторів, які претендують на антипремію "Золота малина"
"Золоту малину" вручають за найгірші фільми та акторську гру. Фото: filmofilia.com

Визначили номінантів на кінопремію "Золота малина-2018", яку вручають за найневдаліші фільми року.

Про це повідомляє сайт IndyStar.

Серед претендентів на звання найгіршого актора — Том Круз (за роль у фільмі "Мумія"), Джеймі Дорнан ("На п'ятдесят відтінків темніше"), Марк Волберг ("Здрастуй, тату, Новий рік! 2" і "Трансформери: Останній лицар"), Джонні Депп ("Пірати Карибського моря: Мерці не розповідають казок") і Зак Ефрон ("Рятувальники Малібу").

В категорії "Найгірша актриса" опинилися Емма Вотсон ("Сфера"), Дакота Джонсон ("На п'ятдесят відтінків темніше"), Кетрін Хайгл ("Мана"), Дженніфер Лоуренс ("Мама!"), а також актор Тайлер Перрі, який для зйомок у фільмі "Гелловін Медеї 2" переодягнувся в жіночу сукню.

В номінації "Найгірший фільм" представлені стрічки "Емоджі фільм", "Трансформери: Останній лицар", "На п'ятдесят відтінків темніше", "Мумія" і "Рятувальники Малібу".

Переможців антипремії "Золота малина" назвуть 3 березня, у переддень церемонії нагородження премії "Оскар".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скандальний фільм "Матильда" заборонили показувати в Україні

Користувач сайту піратських відео The Pirate Bay прибрав з восьмого епізоду Зоряних війн "Останній джедай" жінок, які впливають на сюжет. Має назву "The Last Jedi: De-Feminized Fanedit". Фанат вирізав годину 46 хвилин з оригінального фільму. Чоловіча версія має тільки 46 хвилин.

Зараз ви читаєте новину «Назвали акторів, які претендують на антипремію "Золота малина"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі