пʼятниця, 17 грудня 2021 14:48

Navka в новому альбому продемонструвала різдвяні мотиви в сучасному обрамленні

Navka в новому альбому продемонструвала різдвяні мотиви в сучасному обрамленні
Navka випустила різдвяний альбом "Щедрий вечір". Фото: надане піар-агентом співачки

До новорічних свят виконавиця Navka презентувала альбом осучаснених колядок "Щедрий вечір". Головним мотивом альбому є різдвяний настрій з автентичними мотивами.

У мініальбомі - п'ять треків: "Нова радість стала", "Щедрик, щедрик, щедрівочка", "Свята ніч, тиха ніч" та інші атмосферні колядки. Співачка виношувала ідею альбому близько двох років.

"Для мене Різдво особливо родинне свято. Ці свята у мене також асоціюються з тим, що стираються всі вікові, статусні межі, тому що під час цих свят ми гарно проводили час, як діти, школярі, як студенти - з викладачами і професорами. Усіх нас об'єднувала ця традиція", - прокоментувала Navka.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Художній керівник Дорофєєвої виступив на одній сцені з Дантесом і презентував дебютний альбом

Співачка Navka презентувала кліп на пісню "Я Фея". У кліпі поєднали мальовничі краєвиди із соціальним підтекстом. Зйомки проходили в Карпатах на висоті 2016 м і на найвисокогорнішому озері Бребенескул. Сингл є маніфестом збереженню природи.

Зараз ви читаєте новину «Navka в новому альбому продемонструвала різдвяні мотиви в сучасному обрамленні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі