Ексклюзиви
субота, 17 серпня 2019 03:28

"Натверкай город": прикарпатська співачка зняла пародію на кліп Jerry Heil

"Натверкай город": прикарпатська співачка зняла пародію на кліп Jerry Heil
Фото: з відкритих джерел

У мережі набуває популярності кліп коломиянки Баби Доцьки, яка переспівала Jerry Heil та зняла відео на скандальну пісню #Натверкай.

Пародія Баби Доцьки називається "Город". Вона у саркастичній формі розповідає про болючу для всіх дачників тему, про це повідомляє Галка.

"Ся співанка для всіх тих, хто знає єк то тєжко мати город. Бережіт здоровлі і най ваш урожай буде файнішим єк мій", – підписала кліп авторка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Український фільм номіновано на "Оскар"-2020

Співачка розповідає у пісні про те, як зранку бере сапу і йде працювати на городі. Кажуть зима покаже, хто спав, хто сапав, поки сонце ляже, хто бив жуки під веселі звуки.

"Та най би його шляк трафив з тими городами і з цими городами і з цими бурєнами. А воно мені треба? Ади болото попід нігті, пєти ми попукали, на холєри мені сих городів? Чи я не годна си всьо купити на базарю? Гроші маю, всьо маю. Клепки курва не маю би сі збути тих городів", – каже співачка.

Прикарпатська гумористка Баба Доцька зняла черговий кліп. В роботі йдеться про великий смітник, який розташований на околицях Коломиї на Івано-Франківщині.

Зараз ви читаєте новину «"Натверкай город": прикарпатська співачка зняла пародію на кліп Jerry Heil». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі