четвер, 08 листопада 2018 18:13

Наталя Могилевська зняла кліп у пам'ять про Кузьму

Наталя Могилевська зняла кліп у пам'ять про Кузьму
Співачка презентувала чуттєвий кліп. Фото: YouTube

Співачка Наталя Могилевська 8 листопада презентувала кліп Personal Jesus. Написала його у пам'яь про загиблого Андрія Кузьменка.

Могилевська зробила ролик простим та без спецефектів. Артистка у чорній сукні виконала пісню на сцені. В цей час за нею начебто спостерігав Кузьма Скрябін, передає "24 канал".

"Кузьма, все як ти хотів. Дякую тобі, друже, тепер я знаю, що в України є свій Personal Jesus. І це ти", – заявила Могилевська.

Пісня Personal Jesus стала однією з найпопулярніших у кар'єрі Наталії Могилевської.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Батько Кузьми Скрябіна розповів, яку пісню написав для нього син

"Мені потрібно було щось сказати, але висловити словами те, що я відчуваю і те, якими були наші відносини, просто неможливо! Думаю, пісня - це те, що, як мені здається, сам Кузьма сьогодні хотів би сказати українцям. Вона написана від його особи, в його стилістиці і з тієї теплотою і гумором, з яким він ставився до життя, до людей і до України. Ця пісня скаже набагато більше ніж будь-які слова", – розповіла вона.

Андрій Кузьменко загинув у 2015-му році у ДТП, коли повертався після концерту.

Раніше батько музиканта розповів, як родина переживає втрату.

"Нам його дуже не вистачає, він жив нами, а ми ним. Ми багато подорожували разом, були у: Римі, Софії, Стамбулі, Парижі. Нас не обходила віза, ми приїжджали, все було замовлено. Маємо на флешках записи тих подорожей, які часто переглядаємо. Ми весь час з ним, він у нашому серці, думках і прагненнях. Для нас зараз дуже важлива наша внучка, його дочка Барбара. Вона гарно вчиться на 5-му курсі університету у Києві. Вона сильно переживала цей період, прийшлося до лікарів звертатися і до цього часу не може отямитися, як і ми, вона була єдина донька у свого тата, він у нас теж був один", - говорить батько музиканта.

Зараз ви читаєте новину «Наталя Могилевська зняла кліп у пам'ять про Кузьму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі