Ексклюзиви
неділя, 14 жовтня 2018 09:25

Батько Кузьми Скрябіна розповів, яку пісню написав для нього син

Батько Кузьми Скрябіна розповів, яку пісню написав для нього син

Співак Андрій Кузьменко свого часу присвятив пісню мамі, яка пісня присвячена татові, розповів батько музиканта, Віктор Кузьменко у передачі "Світське життя".

"Мама" - улюблена пісня. Мені багато людей ставили питання: "а коли він напише пісню про тата?", я кажу: вона вже є. "Сам собі країна", називається, там є слова: "не в твоя вина, що ти батька свого син, а твоя біда, що ти не можеш бути ним". Це пісня про мене", - говорить Віктор Кузьменко.

Цього року українські музиканти на честь 50-річчя Андрія Кузьменка влаштували концерт у Львові, де заспівали його пісні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ми самі їх не знайдемо: мати Кузьми Скрябіна просить допомогти

Андрій Кузьменко загинув у 2015-му році у ДТП, коли повертався після концерту.

Раніше батько музиканта розповів, як родина переживає втрату.

"Нам його дуже не вистачає, він жив нами, а ми ним. Ми багато подорожували разом, були у: Римі, Софії, Стамбулі, Парижі. Нас не обходила віза, ми приїжджали, все було замовлено. Маємо на флешках записи тих подорожей, які часто переглядаємо. Ми весь час з ним, він у нашому серці, думках і прагненнях. Для нас зараз дуже важлива наша внучка, його дочка Барбара. Вона гарно вчиться на 5-му курсі університету у Києві. Вона сильно переживала цей період, прийшлося до лікарів звертатися і до цього часу не може отямитися, як і ми, вона була єдина донька у свого тата, він у нас теж був один", - говорить батько музиканта.

Зараз ви читаєте новину «Батько Кузьми Скрябіна розповів, яку пісню написав для нього син». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути