вівторок, 31 липня 2018 15:16

Настя Каменських розповіла, що для неї бути патріотом

Рік тому у творчому житті Насті Каменських відбулись зміни - закриття проекту "Потап і Настя" та початок сольної кар'єри під псевдонімом NK.

У своєму інтерв'ю виданню РБК-Украина співачка розповіла не лише про початок сольної кар'єри і подальші відносини з Потапом плани на майбутнє та відверто пояснила, що для неї означає бути патріоткою.

"Ми поставили дует на паузу, так як захотіли спробувати щось нове і втілити в життя ідеї і проекти, на які раніше не вистачало часу. Я сфокусована зараз на своєму сольному проекті NK. У Потапа з'явилася можливість приділити більше часу групі MOZGI. Мій новий образ повністю відображає ту Настю, якою вона є сьогодні", - розповідає співачка.

Автор: nstagram.com/kamenskux
  Настя Каменських розповіла про нову епоху в її кар'єрі
Настя Каменських розповіла про нову епоху в її кар'єрі

На запитання про новий образ, Настя відповіла, що важливу роль відіграло її довготривале життя в Італії. Співачка провела там 7 років:

"Мені близька ця імпульсивність, яскравість, пристрасність — вона і в характері виявляється, і в образ я теж це перенесла. Тому так, я схожа на іспано-італійської жінку-сеньйориту. До речі, люблять же порівняти український з італійським по милозвучності. Я навіть написала авторський переклад на італійську мову пісні "Тиха ніч" для мого Різдвяного альбому".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Єва Лонгорія порадувала фанатів першим пляжним фото після пологів

Каменських добавила, що також хотіла би пожити в Латинській Америці, і зараз вчить іспанську. Проте, вона щиро любить Україну, хоч вважає себе космополітом:

"Україну я люблю, адже я народилася в Києві, я відчуваю особливий зв'язок тут. Вважаю, що сучасна людина відкрито цілому світові, знаходить у кожній ментальності щось близьке, надихаюче. Принаймні мені подобається знаходити в національних ідентичностях різних країн щось своє, адже я людина космополіт.

Для мене патріотизм — це любити свою країну і свій народ, і з любов'ю до них йти через свою справу, через своє призначення бути їм корисною. Кожен робить свою справу, я бачу в своїй музиці спосіб розповісти про країну. Мої пісні ось вже 12 років слухають в різних країнах, і всі, хто знають, що Настя Каменських з Києва, дізнаються трохи більше про Україну.

Автор: nstagram.com/kamenskux
  "Мої пісні ось вже 12 років слухають в різних країнах, і всі, хто знають, що Настя Каменських з Києва, дізнаються трохи більше про Україну".
"Мої пісні ось вже 12 років слухають в різних країнах, і всі, хто знають, що Настя Каменських з Києва, дізнаються трохи більше про Україну".

Також важливо підтримувати економіку країни, розвивати бізнес в нашій країні, я пишаюся тим, що мій NKsport — бренд українського виробництва, його співробітники — українці, ми даємо робочі місця нашим громадянам, ми надаємо можливість для розвитку і фешн-індустрії, а також підтримуємо ЗСЖ і спортивний дух українців. І дуже приємно, що з багатьох інших країн нам пишуть, просять зробити доставку, тому що хочуть отримати спортивну форму NKsport, тому що вона доступна, якісна, стильна, зі змістом і душею", - розповіла Настя Каменських.

Показали фото молодих нащадків різних королівських сімей, які проводять літо на спекотних пляжах у веселих компаніях

Зараз ви читаєте новину «Настя Каменських розповіла, що для неї бути патріотом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі