Ексклюзиви
субота, 16 грудня 2017 21:45

Народний ансамбль записав кавер на найпопулярнішу пісню 2017-го

Народний ансамбль записав кавер на найпопулярнішу пісню 2017-го
Народний ансамбль записав кавер на найпопулярнішу пісню 2017-го. Фото - lviv1256.com

Український фольклорний гурт "Рожаниця" переспівав хіт літа 2017-го - Despacito пуерторіканців Луїса Фонсі та Дедді Янкіпосіла. Кавер записали в манері автентичного українського співу, пісня отримала назву "Де ж те сито?"

"В той час, коли всі роблять народні пісні сучасними, ми зробили сучасну народною. Нехай Вам буде так само весело, як і нам під час його створення!", - написали музиканти у Facebook. За першу добу на офіційній сторінці "Рожаниці" відео набрало більше 200 тис. переглядів.

Дебютний альбом "Рожаниця" записали у 2012-му. У дохристиянських віруваннях "рожаниця" – богиня родини, людської долі, родючості, покровителька кохання, багатства, щастя, краси та шлюбу.

Пісня Despasito пуерториканського поп-співака Луїса Фонсі та пуерториканського репера Дедді Янкіпосіла перше місце у чартах та стала неофіційним гімном літа 2017 року.

Зараз ви читаєте новину «Народний ансамбль записав кавер на найпопулярнішу пісню 2017-го». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі