Ексклюзиви
пʼятниця, 06 серпня 2021 11:44

Найдорожча угода в історії ТБ: мультфільм для дорослих матиме 30 сезонів

Найдорожча угода в історії ТБ: мультфільм для дорослих матиме 30 сезонів
Частку творців шоу оцінюють у понад $1 млрд. Фото: itc.ua

Культовий мультсеріал "Південний Парк" продовжили на шість додаткових сезонів.

Корпорація ViacomCBS уклала угоду з творцями серіалу Треєм Паркером і Меттом Стоуном до 2027 року, пише Bloomberg. Це коштувало компанії понад $900 млн.

"Угода стала однією з найдорожчих в історії телебачення. Паркер і Стоун також отримали 50 відсотків прав на показ свого мультсеріалу в онлайн-сервісах", - йдеться у повідомленні.

Загалом шоу матиме 30 сезонів. Крім того, Паркер та Стоун розроблять 14 повнометражних анімаційних фільмів, які вийдуть ексклюзивно в онлайн-кінотеатрі Paramount+. Частку творців шоу оцінюють у понад $1 млрд.

Повнометражна стрічка за мотивами "Південного Парку" має вийти вже до кінця 2021-го. Автори також планують створити тематичну відеогру та документальний фільм.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вийде спецепізод "Південного парку" про вакцину від Covid-19

"Південний парк" - другий за тривалістю анімаційний серіал в історії американського телебачення після шоу "Сімпсони". Він висміює недоліки американської культури і поточні світові події, а також піддає критиці безліч глибоких переконань і табу за допомогою пародії та чорного гумору. "Південний парк" позиціонують як мультфільм для дорослих. Виходить на телебаченні з 1997 року і досі залишається найпопулярнішим телешоу каналу Comedy Central.

Зараз ви читаєте новину «Найдорожча угода в історії ТБ: мультфільм для дорослих матиме 30 сезонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі