понеділок, 19 березня 2012 10:52

Національна галерея Вашингтона запустила он-лайн ресурс

Національна галерея Вашингтона запустила он-лайн ресурс
Поль Сезанн "Пейзаж біля Парижа"

Вашингтонська Національна галерея стала ближчою до відвідувачів, запустивши онлайн-ресурс NGA Images. Він покликаний "революційним чином змінити спосіб взаємодії глядачів з колекцією музею".

NGA Images - це сховище цифрових зображень із зібрання Національної галереї, що дозволяє користувачам шукати, переглядати, завантажувати і обмінюватися репродукціями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Деміен Херст будує власну галерею

У сховище вже вміщено понад 20 тисяч зображень, кожне з яких можна вільно завантажувати і використовувати. Сховище доступно з офіційного сайту галереї та забезпечено інструкцією для новачків.

Користувач може створювати власні набори зображень, працювати з декількома зображеннями одночасно, додавати до них ярлики та примітки і відправляти посилання електронною поштою або копіювати в соціальні мережі.

Для користування всіма можливостями нового сховища потрібна реєстрація, хоча поодинокі завантаження зображень можна здійснювати і без неї.

Зараз ви читаєте новину «Національна галерея Вашингтона запустила он-лайн ресурс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі