Ексклюзиви
четвер, 17 жовтня 2019 17:14

Наближається наймузичніша подія року - День народження KISS FM

За два тижні найбільша танцювальна радіостанція України KISS FM святкуватиме свій 17 День народження. 2 листопада столична Stereo Plaza буде гриміти і резонувати під фестивальну хаус-музику від артистів, чиї треки розкачують сцени всіх розмірів по обидва боки Атлантики!

 

За організацію свята знову взялася івент-компанія VIRUS Music. Але на цей раз нас чекає інша атмосфера! Stereo Plaza перетворитися на епіцентр емоційних вибухів і вібрацій! Лайн-ап підібрали такий, що відразу після закінчення публіка буде кричати: "Хочемо ще!"

LINE UP

NICKY ROMERO

З перспективного діджея до топ-артиста: в кінці нульових він швидко злетів на EDM-Олімп і закріпився там всерйоз і надовго. 7 років поспіль голландець Ніки Ромеро входить в топ-50 кращих діджеїв світу рейтингу DJ Mag з найвищою позицією номер 7, слідом за Ван Бюрен, Avicii, Tiesto і David Guetta.

За три квартали 2019 року Нікі Ромеро відіграв на мега-фестивалях Ultra, Tomorrowland, Mysteryland, Creamfields і Untold, виступив на фестах і великих івентах в Європі, в Азії, в США і Канаді, в тому числі представив свої сети в суперклубах Лас-Вегаса (Omnia і Hakkasan) і на Ібіці.

Його треки стають хітами, а в колабораціях з ним охоче працюють Dimitri Vegas & Like Mike, Afrojack, David Guetta, Taio Cruz та інші. Нікі заснував проект Protocol, який зараз є лейблом, хай-тек студію, Шоукейс і радіопрограму з 5-ма мільйонами слухачів щотижня!

В Україні Нікі Ромеро раніше виступав лише один раз - на Global Gathering 2012. І це був один з найкращих сетів фестивалю!

DUBVISION

DubVision - два брата з Голландії, які розуміються на створенні музики. Їх життєствердний саунд до душі вже мільйонам слухачів і прямо зараз тисячами зростає кількість їхніх фанів по всьому світу: від США до Африки, від Європи до Австралії. Дует DubVision в своїх виступах несе світлі, легкі почуття. Публіка танцює з посмішкою і радіє кожному біту.

17 попадань в загальний чарт Beatport Top 10, п'ять позицій # 1 в чарті Beatport Progressive House і # 1 в Beatport Electro Chart! В активі DubVision - успішні спільні роботи з Afrojack, Dash Berlin, Sander van Doorn і Martin Garrix.

MATISSE & SADKO

Хітмейкери світового рівня! На якому континенті вони б не виступали, гарантовані викид енергії на танцполі і ніч, яку пам'ятають роками. Навіть ходять легенди про бомбезні dj-сети, мокрі футболки і стоптане взуття.

Цей дует двох братів підкорює світ як своїми треками, так і "колабами" з Steve Angello, Martin Garrix і Tiesto! Більш як 150 млн прослуховувань на Spotify і понад 2600 днів в Beatport Top100 говорять самі за себе

Брати регулярно виступають на фестивалях і активно турять знаковими клубам.

SAGAN

Українець Sagan привернув до себе увагу любителів Future House своїми бенгерами "Boomers" і "Happiness" і отримав потужну підтримку топ-діджеїв зі списку DJ Mag. Його треки можна почути на танцполах всіх континентів!

З 2015 року Sagan активно гастролює по планеті, випускаючи як оригінальні треки, так і ремікси для гучних імен, на таких великих міжнародних лейблах, як Spinnin, Musical Freedom, Hexagon, Armada Deep, Mixmash Deep, Thrive і Big Beat (Atlantic Records). Його треки регулярно звучать в таких відомих радіошоу, як Hardwell On Air, Hexagon Radio, Heldeep Radio і багатьох інших.

Офіційні відео для "Takes Me Higher", "BOY" і "Need You Too" підтримуються багатьма телеканалами по всьому світу і активно проглядаються на YouTube.

PLATON & JOOLAY

Тандем з Білорусі вже зі своїм дебютним синглом "Last" увірвався в плейлисти і чарти радіостанцій. А далі - тільки вгору, стрімко і потужно!

Чуттєвий і м'який вокал Джулей неначе створений для музики Platon. Тому не дивно, що успіх треку Last вдалося повторити і перевершити. Так, кожна наступна робота Platon & Joolay піднімалася на верхні рядки чарту KISS FM TOP 40 за рахунок голосів слухачів.

BUY ONE GET ONE FREE

BUY ONE GET ONE FREE - дует саунд продюсерів Jalsomino і ML.-Key. Це проект, в якому музика ─ на першому місці. Головна перевага дуету - професіоналізм. Перш ніж присвятити себе спільній роботі, учасники проекту досягли значних висот в сольній кар'єрі. BUY ONE GET ONE FREE можна назвати альянсом двох титанів клубної індустрії.

MR. SUNNY

Резидент KISS FM, український топ-діджей, популярний теле- і радіоведучий, саунд-продюсер, співавтор проектів House Punks і Louder Than Words, треки яких міцно увійшли в плейлисти радіостанцій і звучать в сетах світових діджеїв.

Зараз ви читаєте новину «Наближається наймузичніша подія року - День народження KISS FM». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі