понеділок, 06 червня 2011 14:15

На врученні MTV Movie Awards Тімберлейк мацав груди Міли Куніс
15

Фото: Фото: Reuters

У США оголошені переможці 20-ї кінопремії MTV Movie Awards. Найкращим фільмом року назвали третю частину вампірської саги Сутінки - Затемнення Девіда Слейда.

Церемонія вручення нагород відбулася в Лос-Анджелесі увечері в неділю, 5 червня.

Загалом, Сутінки отримали п'ять золотих статуеток у вигляді паперової склянки з попкорном, в тому числі і за найкращий фільм.

Крім того, виконавці головних ролей - Роберт Паттінсон і Крістен Стюарт - визнані найкращим актором і акторкою відповідно. Вони ж розділили нагороду за Найкращий поцілунок на екрані.

Приз у номінації Найкласніша сцена (Best Jaw Dropping Moment) отримав поп-співак Джастін Бібер (Justin Bieber: Never Say Never).

Переможці цього щорічного шоу називаються не професійним співтовариством, а аудиторією MTV, що відображає переваги молоді.

У телефонному та інтернет-голосуванні, яке тривало навіть в самі останні хвилини перед оголошенням переможців, взяли участь близько 15 мільйонів телеглядачів.

Зараз ви читаєте новину «На врученні MTV Movie Awards Тімберлейк мацав груди Міли Куніс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі