вівторок, 11 жовтня 2011 17:54

На Рівненщині рокери написали пісню про Тимошенко та Януковича

На Рівненщині рокери написали пісню про Тимошенко та Януковича

Рок гурт "Palestіna" із Рівного присвятив відомим українським політикам пісню "Все погано!" із нового альбому "PopIsDEAD". Музиканти співають, що всі вони сміються й всі хороші на машинах і при грошах, а в простих людей "голяк в карманах".

"Писати про політиків пісні, то невдячна справа. Через років десять ніхто можливо не згадає про Тимошенко та Януковича й забудуть нашу пісню. Однак, ми вирішили показати наскільки велика прірва між пересічними людьми й політиками. Не хочемо аби українців використали на чергових виборах", - розповідає 28-річний Максим Коломис, автор текстів та лідер гурту "Palestіna".

Музикант написав пісню ще п'ять років тому. У тексті імена відомих політиків завуальовані. Вони згадують про Вітю з діоксином, який "говорить уміє за багато", Юлю Україну, котра "круто коси вміє заплітати", а також про Вітю із Донбаса, який "отсидів два рази".

"Вони нас з року в рік обдурюють. Самі купують віли, золоті унітази, черевики із страусів і крокодилів, а народ злидарює й з розпачу спивається. Вмикаєш телевізор, а там щодня одне й те саме. Заколібало!, - додав музикант. – Наша пісня сподобалася місцевим лідерам "Свободи". Вони обіцяли нам допомогти з розміщенням її в радіоефірі. Правда, попросили забрати з тексту слова про куріння марихуани".

Гурт "Palestіna" створений у 2009 році. У ньому грають Антон Гончаров, 25 років, гітарист, Михайло Шиняєв, 38 років, бас-гітарист, Ігор Салімон, 24 роки, ударні. Лідер колективу й автор його пісень – Максим Коломис. Він працює журналістом в Рівненській обласній державній телерадіокомпанії.

Зараз ви читаєте новину «На Рівненщині рокери написали пісню про Тимошенко та Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі