понеділок, 11 лютого 2013 15:05

На одному з офіційних ресурсів УПЦ МП розкритикували "українофоба" Кирила

На одному з офіційних ресурсів УПЦ МП розкритикували "українофоба" Кирила
Фото: ua.korrespondent.net

Не минуло й доби з дня повернення "української делегації" з Архієрейського собору Російської Православної Церкви, як на одному з офіційних інформ-ресурсів Української Православної Церкви Московського Патріархату (УПЦ МП) з'явився матеріал, у якому головуючий на минулому соборі названий "українофобом" та "єдиноросом".

На головній сторінці офіційного інформресурс уповноваженого УПЦ МП з питань вищої освіти і науки опублікований матеріал, що починається такими словами: "З кожним роком піднімається все більше гамору з боку різного розливу" єдиноросів "і українофобів ... Повинні ж старатися ідеологи" русского мира ".

Як відомо, головним ідеологом концепції "Русского мира" сьогодні є Патріарх Кирило - тобто предстоятель Церкви, частиною якої і є УПЦ МП.

їДана замітка є продовженням теми "московсько-ординського шовінізму" - однієї з провідних на сайті уповноваженого УПЦ МП.

Так, у матеріалі "Не подобається українське? Їдь в Росію і живи там у повній душевній гармонії " стверджується, що росіяни вважають себе господарями над українцями, а " а промислових районах Сходу та Півдня України переважають люди зі стадним мисленням ". Самій же Росії на офіційному сайті УПЦ МП передрікається неминучий розпад.

Зараз ви читаєте новину «На одному з офіційних ресурсів УПЦ МП розкритикували "українофоба" Кирила». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

45

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути